četvrtak, 4. travnja 2024.

ne dajte se maltretirat i pljačkat, prijavite sav kriminal

 e...

nešto slabo i mižerjasto u zadnje vrime notajen ovod na ovi moj blog. višje san stavjala litrate oli notala štagod kratko.

zaradi čega?

tokalo me prijavit cilu družinu iz rvackog pravosuđa zaradi kriminala koji su činili. sad se njima bavi tužiteljstvo.

spreman ih se prijavit i još, jerbo miritaju, a onda ćemo notat kako se situacija razvija, kako je ko proša u kaznenon progonu, koliko će pržuna dobit, koliko će odštete morat uplatit meni itd. durat će to sve skupa i neće in bit lako.

moga bi mi neko reč ti si naivna, neće se riješiti ništa. oče lipi moji jerbo da država baš sve odbaci ja ih jeman prav sve osobno kazneno progonit i to ću i učinit ako bude potriba. milost nisan molila kad su me mučili i zlostavljali, pa je sad neću ni dati. o svakom svom nečovještvu su ostavili dokaz i pisani trag.

višje van ja na ništa ne činin kuco nego kako mi koji lik oli likuša šta napravi s tim u kaznenu prijavu.

i tako san od 9. miseca san prijavila više advokata i više od 15 sudaca. 

jučer san počela pitat institucije ča su poduzeli. na to ako niste znali jemate prav po zakonu.  

bit ću vrlo uporna.

osin sudaca jema još mafije o kojoj jeman spoznaje, tu ima svega, dice likara, još advokata, žena novinara, profešura u penžiji, još sudaca, ravnatelja u penžjunu itd, to je radilo baš svašta, i naravno kako su mi rekli na II. policijskoj u Splitu na čemu san im beskrajno zahvalna: sve šta znate ča je kriminal notajte na kartu i u naslov stavite  kaznena prijava. 


sve ovo će bit i materijal za libar. čitat će generacije koje dolaze. more ići i u nastavcima, zaradi čega ne bi iša... 

Nema komentara:

Šufit