petak, 28. srpnja 2023.

policijoti

Mi imamo problema s omladinom koja se skuplja kraj OŠ Manuš i tu divlja cijelu noć.
Kad sam odlučila da to više neću trpjeti, zvala sam na telefon II. policijsku. Svaku večer su došli i popisali prisutne, vjerujem i za ostalo postupili po zakonu. 
Shvaćam iznerviranog čovjeka jer smo mi i dnevno i noćno maltretirani bukom u kontinuitetu mjesecima. Dnevnu buku su proizvodili divljaci koji u našem ulazu ruše zidove, a noćnu omladina kraj škole, satima, po cijele dane i noći. No, kad sam zvala, policajci su došli. Nisam njima urlala u tel, nego sam ih smireno zvala. Ovaj iznervirani čovjek kojeg potpuno shvaćam mora shvatiti da Policija radi po prijavama i ne napušta zgradu dok su na noćnom dežurstvu i dok im po zgradi nervozno skače čovjek u mudantama ili donjim gaćama. Puno bi prije problem riješio da je za dana kulturno i smireno došao u Policiju i točno naveo lokaciju i opisao gdje je problem svake večeri i u koliko sati - to su pijane ture koje bi trebalo zabraniti, vode ih puno za malo para od birtije do birtije i bara do bara i nalivaju, a poslije porezni obveznici plaćaju ispumpavanje njihovih štumika.

Dovedimo goste koji će obilaziti Meštrovića, od Galerije do Kaštilca od Grgura Ninskog i Marulića do Otavica. I sve ostale važne i bitne znamenitosti. Takvi će nam doći kad hrvatski krkanluk prestane. Kako se zrači, tako se privlači.


Nema komentara:

Šufit