srijeda, 29. ožujka 2023.

ovo ću ako se nastavi kazneno prijaviti

I što se sad događa?
Trenutno svjedočim zločinima nad djecom koje sprovode gospođe koje su se na upitan način zaposlile u državnim školama. Djeca prosječne pameti koja sasvim suvislo odgovaraju na postavljena pitanja, rješavaju zadatke i sl. žrtve se nasilja tih gospođa koje im pred cijelim razredom govore, a da o tome nema baš nikakve liječničke dokumentacije, da imaju intelektualne poteškoće i čak zahtijevaju da se djecu stavi da idu po prilagođenom programu u školu.
Razmišljam da sve te škole, a puno ih je, kazneno prijavim. I zbog zapošljavanja nestručnjaka i zbog zlostavljanja maloljetnika. A kazneno ću prijaviti i sve suce i ostale državne i javne službenike i namještenike koji podržavaju lažnjake. 
Dragi ljudi, dobro razmislite tko uči vašu djecu. Ako vaše dijete suvislo reagira i ne radi ništa neprilično, nije ludo ono nego onaj tko ga pokušava proglasiti ludim. Hrvatska srami se, ni jednu falšetu nisi kaznila već sad pokušavaš normalnu djecu proglasiti retardiranom, a samo da ne bi riješila rak ranu - lažnjake u školama. Dok je i jedna lažnjakinja u školi, nisi uređena država.
Sramota.

Nema komentara:

Šufit