nedjelja, 8. siječnja 2023.

******

U Ustavu piše da je Republika Hrvatska dužna poduzetnicima osigurati normalne uvjete na tržištu i da nelojalna konkurencija nije dopuštena.
Republika Hrvatska nikad nije ni spomenula da ima cijelu paralelnu ekonomiju koja radi bez registracije i tako potkrada i registrirane poslovne subjekte i državni proračun. S radom na crno se po našim zakonima treba obračunati Carina. Da, dobro ste pročitali, zadatak Carine su svi oni frizeri koji šišaju po kućama bez računa, vodoinstalateri, repeticije, kolači i ostala družina bez registracije. Takvima naravno Carina ni Državni inspektorat nikad neće pokucati na vrata, pa mogu i dalje krasti, što bi se oni sekirali i obveze platili, za to ćemo dati mi registrirane budale.
Drage inspekcije, novogodišnju spizu smo izili, ako dođete možemo vas ponuditi recimo pjatom paštafažola ili ćemo vam skuvati kavu. Kod nas nema alkohola, pa nema ni bićerina orahovice ili travarice, ali možete dobiti čašu limunade spravljene od limuna kupljenog na akciji. U ruke ću vam utirati i popis lupeža koji nisu umračili 1€ ili 2€ nego milijune, imat ćete spoznaju i ako ih ne prijavite institucijama, kao službena osoba koja prikriva kriminal nafrkali ste 😁🤣😂
Tariguz ponesite od doma, za svaki slučaj jerbo nemam vrimena raditi, vas lipo primiti i tražit tariguz po akcijama.
Drugarski pozdrav iz privatnog sektora!

Nema komentara:

Šufit