petak, 17. lipnja 2022.

čekanje godota

Triba mi, je li, kompjuter... i još teknike za radit. Ne za klađenje, ne za ubijat vrime, za radit. Došle u Rvacku puste pare iz EU da se digitaliziramo i moderniziramo, da izađemo iz pećine, a inženjeru roge od tih silnih milijardi. 🤢 Zapravo i drugi su zasad loše prošli, samo se čeka.🤮
To je za oporavak i razvoj. 
A da nam od tolikog čekanja ne bi bilo još gore, a ne bolje, a? 
I sad su me svitovali da kad ti natječaji dođu na red, a pitaj Boga kad će doč jer se Plenki ni svoje imovine ne siti, a di će se nas sitit, da se prijavim na poticaje, ali ne ka ono što stvarno jesan, nego ono za što se mogu poticaji dobiti. 
Štaaaaa? Nećem lagat. 
Ko je to vidija? 😁😅🤣😂
Ma laži, ali samo malo, samo dok dobiješ pare, ko ti može dokazat to, uvik istina oko tebe, istina oko nas, a pare idu onima šta lažu. 
A šta ću lagat? 
Rekli su mi  da im lipo rečen da san baba gatara, da mi pinezi tribaju za očuvanje narodne tradicije, da vridno gledan u kuglu, fažol, čikaru od kave i predviđan budućnost. 

I šta ću ja s tin kad ne gatan? 
Ma uzmi lovu i poslin radi svoj posal ako baš očeš, oli će ko provjeravat, a ako ti neko baš dođe, stavi 5-6 zrna fažola, promišaj ih i proguraj ih i reci mu da vidiš zgodnu ženu koja ga čeka. To! Ljubavnica na pomolu, ohoho, super, pustit će me svaki inspektor na miru, još će mi i šapnit kad ima još poticaja. 😁
Ne triba mi njanci ni umjetničko ime, ovo moje pravo za to gatanje i pružanje nade ovom napaćenom narodu bit će super. 
Još da cjenik formiram i mogla bi time i stvarno poboljšat budžet. Možda mi to postane i core biznis. Na tome se poprilično sam sigurna zaradi bolje nego u inzenjerstvu. Lipo, svima obećam ljubavnicu, dobro situiranu, koja im neće pare potrošit nego će im ih još i dat, novu jurilicu, novo plovilo, 100000 💲, smrt punice i eto mi file isprid vrata. 
Baba gatara... Ma ne... Proročica Nada Von der Hope dalmatinska. 

A kad su već došli čut o svitloj budućnosti, onda im mogu reč i Maxwellove jednadžbe ako ih neko oče čut, šta sumnjam.

😁😅🤣😂

Nema komentara:

Šufit