subota, 8. lipnja 2019.

dok u institucijama caruju lažnjaci, friga mi se...

Ako ga ugleda...
A ne mora ga vidjeti.
Može on pustiti bradicu i brčiće, staviti velike naočale, šeširić, početi govoriti fine riječi i postati neprepoznatljiv.
I sad sva ta pričica oko svih tih novčića i svega što se reklo, ono, država dopusti da Dinamo bude udruga, a poslije Maminja sude... Potom mu PreCjednica dopusti da joj bude organizator proslave ročkasa, a onda mu okrene leđa i kaže da oni nisu kompići. Svašta... Ovo oko Maminja je zapravo kao i oko Sanadera, ono vidiš da je bilo muljanja, ali naši sudovi nemaju opipljive dokaze. Sud se zasniva na indicijama i pretpostavkama. I onda sa dvi čunke u pržun, onako, neka visi Pedro, neka se narod zabavlja. A dok je Ćaća zapošljava cilo selo i rodijake, bija je svima dobar? Dok je Maminjo lipija pineze po čelima i sviralama, svi su ga volili, a?
A sad eto tjeralice. I ako ga neko vidi, neka odma javi... Moš mislit. E pa ako ga vidim, friga mi se, kako za njega tako i za ostale da prostiš zvizdune. Al ga moran vidit? Vezivat ću špigetu i ne vidin ga, gledan u pod... Moren ga vidit tek kad Hrvatska iz škola i svega ostaloga a među tim je i pravosuđe istira sve lažnjake. Dok je iti jedan lažnjake tu, nema osnove za poštivanje institucija. Kako institucija može biti sudac od sumnjive večernje škole? Ili pak oni šta nima ni takvu? 😂 🤔 😎 😉
Pa Maminjo nas jer barenko zna nasmijati, a zbog nakaznog korumpiranog pravosuđa koje prodaje presude i di su rijetki suci koji rade čestito i pošteno, plačemo i grcamo od muke i u mukama. 😰😱😨🤢
HR.N1INFO.COM
Nakon što je osječki Županijski sud izdao nalog za raspisivanje tjeralice protiv bivšeg čelnika NK "Dinama" Zdravka Mamića, policija je i raspisala službenu tjeralicu.

Nema komentara:

Šufit