srijeda, 12. rujna 2018.

*******

E pa sad ministrici palac dolje, a župan i ovaj put ima palac gore.
Iako nisam član HDZa niti ću ikad biti, ovaj župan gasi požar u nedilju dok su drugi na kauču, a i rješava probleme, zasad moramo evidentirati tu istinu.
--------------------------------
Nama su stigla sredstva za poduke za djecu iz Dječjeg doma Maestral, to je također riješio župan te pročelnik i ljudi iz kabineta župana. U vrime dopusta. 31.08. su uplatili Maestralu, a Maestral nama u petak i djeca će imati cijelu godinu poduke. 5 najpotrebitijih učenika jedan termin tjedno za jedan predmet koji im najteže ide financira Županija, a fond sati za još 1 učenika daje Parametar doo. Ovaj tjedan su djeca dobila raspored u školi i ubrzo učenje po programu Dobar Start kreće.
I da, iako je prvi tjedan škole, mi smo najbolje učenike u Splitu, one ekstra odlikaše koji će vjerojatno studirati na najprestižnijim fakultetima već zapisali i oni počinju učiti već ovaj tjedan. Od početka do uspjeha bez stresa. Imam i odrasle za ovaj tjedan i nova školska godina je krenila 
-------------------------------------
A ministrica se misli za dicu s posebnim potrebama?! 
Ajmo ministrice, kad je već Županija dala za knjige, neka Ministarstvo dade koju kintu za tu dicu za druge potrebe,njima ionako troškovi nisu isti ka i ostaloj dici, nije lako njihovim roditeljma.
SLOBODNADALMACIJA.HR
Od ove školske godine osnovci Splitsko-dalmatinske županije imaju besplatne udžbenike.Subvencije za kupnju školskih knjiga, i to u cijelosti, ako je

Nema komentara:

Šufit