subota, 7. siječnja 2017.

ke imbečile

radna evidencija samozaposlenih - evidencija postojanja idiotskog uma koji je to izmislija
danas sam do kraja napisala sve te radne sate za 2016. imam evidentirano da sam radila, kad sam radila, do kada sam radila, da nisam štrajkala, da nisam bila bolesna itd.
čak imam sređeno i sve što je dosad bilo u 2017. za dalje sam našla jedno dobro rješenje u oblaku - sad mi je bokunić lakše.
znači, 'vako. ja često sate od radnog tjedna prebacim na subotu i nedilju jer je dici onda zgodnije doći učiti. često radim i dvokratno, nekad jednima odgovara učiti ujutro drugima popodne. nikad ne znam šta će točno bit sutra jer se kontrolni i otkazuju i iznenada zakazuju, a dica u školi minjaju smjene. nekima jedan dio gradiva treba pokazati, drugi ne. radim matematiku, fiziku, informatiku i elektrotehniku. za osnovne, srednje i fakultete. koliko je škola u splitu i okolici, koliko fakulteta, a dolaze još i odrasli za posal. ne znam zašto to uopće pišem. ja u prekovremene ne mogu ući i da hoću. ne virujete? probajte učiti ljude za toliko različitih predmeta i programa više od 40 sati tjedno. probajte! zakon je toliko glup da vrime umisto na nešto pametno trošim na pisanje izvješća u kojem piše da u vlastitoj firmi nisam štrajkala. te su me glupe tablice više izmučile. draga državo, nemam prekovremene, a sve da se koji i nađe, neću vam reč. više nemam radnike, a nekad sam nekome i znala dat posla. da sve ovo još pišem i za radnika, je, sve trčen, kako da ne, rađe ćemo onda bit bez radnika. s obzirom da su promjene ove nebuloze tek u najavi i pitaj boga kad će to prestat, ja se sad kad sam taj dil maltretiranja poduzetnika riješila, ćutim lipo. :)

a mrsića koji oče da tako i dalje ostane ću vrlo izvjesno stavit u MAŠKARE, lako da mu se to dogodi, e... ili da ga možda NACRTAM, ali ka KARIKATURU.
Mrsiću mrš ti i te tvoje nebulozne ideje, dosta si zla napravija. priko svake mire.

Nema komentara:

Šufit