ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

*****


Danima gledamo priloge u kojima se govori da su emigranti pretučeni i kako jake policijske snage krše ljudska prava. 
Ako je istina, za svaku je osudu. I da, ako je istina, mogle bi nas izolirati sve normalne zemlje. Još jednom se pokazalo da svatko nije za sve i da bi ipak ministarstvo unutarnjih poslova trebao voditi educirani policajac a ne kapetan bojnog broda iz kraja bez mora rodom iz Čapljine - ove sam podatke o ministru Orepiću (to je onaj šta puno sliči na Clarka Gable) našla na intenetu upravo.
Gospodine ministre, kao nepošteni hrvatski intelektualac zahtijevam da prvo raščistite ološ koji bez dokumenata predaje po hrvatskim školama. Isto zahtijevam i od kolege vašeg dragog, šjor Pave Barišića. Kad pometete ispred svoga praga, onda mlatite ljude. Poslije ćete pitati: a di su gosti? I kako nema za plaću i ostale uhljeb dodatke?
Za slobodu svih ljudi! I ljudska prava!
Svatko ima pravo ići gdje misli da će mu biti bolje jer život nije Hollywood, pokušati tražiti dokumente i azil.
S obzirom koje je sve protuzakonite radnje prema meni napravila Republika Hrvatska posebno za Vašeg ministrovanja i na koji način je sve kršila moja ljudska prava, a državljanin sam ove zemlje, samo joj dajem i nisam od nikud stigla nego sam tu i rođena i živim, kad je meni ovako, bojim se da ima puno istine u ovom što prikazuje na tv. Sramota!

Nema komentara:

Šufit