nedjelja, 11. prosinca 2011.

zima u crvenoj koluri

e...

kažu da je crvena kolura pobjednika, da diže raspoloženje, da nosi pozitivu.


neka ovo bude moja zima u crvenoj koluri. 

kupila san crvenu jaketu i crvenu traku za kosu, a jeman i crvenu futrolu za mobitel na koji san narafski stavila ka ukras crvene balune sa crvenin fjokon (wallpaper). kupila san i jednu malu buba maru na rivi, crvenu narafski. buba maru inače zovu božja ovčica i viruje se da kad ti sleti na dlan donosi nešto lipo, a jema sedan točkica. neka i ona bude za sriću. ukrasila san ured crvenin balunčićima u jednoj terinici i pretežito crvenin ukrasima koje san raširila po stoliću (slikala san i to, vidit ćete i te slije, ali pomalo, ne moremo odma otkrit sve tajne).


prošetala san jutros acijem, hidranti za vodu su virovali oli ne, crveni, a svjetionik je uvik bija i osta crven. slikala san se kraj njega, otišla uvatit još malo morske arije na zvončac, okrenila tonobil i došla u ured. popodne me toka radit, ali neka. nek nam živi, živi rad; rad i znanje su vrednota, a ne sramota. hehe crven mi je i demidovič (za neupućene zbirka iz više matematike)...


ne, ma ke, nisam se učlanila u niti jednu stranku, mene u životu zanima samo moja struka i hobiji, ali eto, jednostavno san vesela i optimistična. ne grintan, ne kukan, ne ronjen, vridno radin i virujen da će bit bolje. mora. :)

bit će ovo jedna skroz dobra zima, zima u crvenoj koluri.





slikano jutros, sve se može uvećati klikom

Nema komentara:

Šufit