utorak, 27. prosinca 2011.

*****

e... pogledala san neke dobre filmove priko blagdanskog vikenda, pa ih gren ča priporučit i čitateljstvu ovega bloga.


- Obred, glumi Anthony Hopkins - odličan film,
- Wall Steet Novac nikad ne spava, glumi Michael Douglas
- Ukradeni identitet, glumi Liam Neeson



i ako do sad niste gledali, pogledajte Avatar. njega ne toliko zaradi fabule, vengo zaradi koluri i efekata. odlično nešto.



jema li još šta? vidit ćemo za novogodišnje blagdane još štagod, a kad je radni dan ja radin, pa niman baš puno vrimena za filmove. i jutros san. digla san se u 6 uri, vanka je još bija mrak, gledala san kako sviće dan i počela još jedan narafski radni dan. naravno da je kod mene na radni dan rad, a ne nerad. ja radin na radne dane, a masu puti i na neradne. eto tako jeman stvari i za život, e... sponzori mi ne tribaju, a na loto će ionako dobit neko bolje sriće.



osin dobrih filmova, danas mi je bilo drago vidit jednu ženu koja daje maškama nešto za izist i jednega momka kako nosi pasića u jaketi. jema dobrih ljudi i to budi nadu. takve ljude volin trefit.



i neka mi niko ne priča o krizi, i ono, ka i drugi bi bili dobri da nije krize. poslin posla san prošla priko rive, svi štekati puni, piju se kave, preserava se, linčari se. da je neka velika kriza, svit bi štagod radija, a ne bi u radni dan ovoliko linčarija. znači da je još uvik dobro s obzirom na uložen trud.



pozapodne san učinila đir oko merjana i peškala te litrate ča su tot doli.



sad ćemo štagod stavit u kljun, odmorit malo i sutra jopet rad, a ako bude lipo vrime i koji đir... di? ne znan još, vidit ću, jedno je samo sigurno, na snig neću, više volin more i sunce :)

Nema komentara:

Šufit