srijeda, 16. rujna 2020.

odlaze svi

Po Splitu butige koje su radile godinama zatvorile. Zatvorile, e, a šta ste mislili, da nekoga može spastiti 2000 kn koje se čeka misecima?

Ili niti to jer su tek rijetki nešto dobili, mnogi se nisu uklapali u kriterije.
Evo recimo u srpnju ja nisam dobila niti lipe jer mi je tvrtka registrirana za nekoliko djelatnosti, za samo jednu se dobije broj, moj je za inženjerstvo, a Republika Hrvatska mi je napisala da joj inženjerstvo nije djelatnost od interesa za očuvanje radnih mjesta i davanje potpore.
Bravo Plenkoviću ti si genije, čudo prirode! 😃
E da ti je imat bokun diplome od nekog inženjerskog studija.
No, kako u inženjere ipak ne idu kompletni glupsoni, sa ono malo pameti šta imam uspila sam preživiti. Inženjerstvo Hrvatskoj nije važno, ali Hrvatska voli moje pineze i čeka da dam svaki misec u proračun. Ma zamisli?!
16 godina samo Hrvatskoj dajem, a nema koje zlo mi Hrvatska nije napravila. Još malo i moji pinezi će put druge države. Istražujem ko je još tolika budala da mu smetaju inženjeri da tu ne idem, ali mislim da takve države nema.
Takav biser je samo Hrvatska koje ću se naravno prije ili poslije riješiti jer mi radi štetu i samo mi uzima, a uz to i vrijeđa i ponižava.

Nema komentara:

Šufit