petak, 17. srpnja 2020.

koliko u Hrvatskoj vrijedi znanje?


Svibanj 2019 naspram svibnja 2020 se gleda za dobijanje potpore koja bi se trebala isplatiti u srpnju.
Mojoj tvrtki koja radi poduke je tu pad od 87%. Prouzrocila mi ga je Republika Hrvatska svojim uredbama o zatvaranju škola i fakulteta i Blaženka Divjak svojim izjavama da se djecu ništa ne pita te potpuno nejasno stanje kad ce biti kolokviji i ispiti i na koji način će se održati.
Na kraju su fakulteti sami krenili odrzavati ispite, da je po drzavi samo bi se pisale diplome bez ikakvog rada i znanja.
Republika Hrvatska poduke ne smatra ni vaznim ni bitnim. Eksplicitno su naznacili da potporu koja ce se isplacivati u sprnju moze dobiti proizvodnja vina i organizacija zabavnih događaja. Poduke mi je računovođa prijavila pod ostale uslužne djelatnosti. Rekli smo idemo pokušati tako, pad je ogroman, pa cemo vidjeti sto ce biti. I sto smo vidjeli? Zasad ni novcica. 🤢
Eto zato, zbog loseg stava prema znanju i obrazovanju moja tvrtka ce seliti u Estoniju. 87% je da ce su rijesiti Hrvatske jer mi ne nudi ništa osim ponižavanja, a uzma mi sve!
Pozdravi tetu Uršulu sjor Premijeru i reci joj da svaki dan pljujes i po znanju i po poduzetnistvu i da te uopce nije briga za mladost i da o ministru prosvjete niti 5 minuta razmisljao nisi! Ajde budi musko i reci joj ovu tuznu istinu, pa da vidimo koliko ces novaca dobiti od EU.

Darko Car

Nema komentara:

Šufit