ponedjeljak, 6. srpnja 2020.

*****

Ako je socijalno, onda nema liberalno. Zasto? Zato sto proracun ne puni dobra vila. 
Ako hoces dijeliti socijalne mjere (sto je dio socijalnog), porezi moraju biti visoki. 
Ako hoces manje poreze (sto je dio liberalnog), onda ne mozes dopustiti da ti radno sposobno stanovnistvo dangubi i zivi na socijalnoj pomoci te je cak prihvaca kao stil zivota.
Sad kad svi znaju što je što, sasvim je jasno da vam oni koji obećaju oboje lažu ili pojma ni o čemu nemaju. Ako lažu svjesno iz koristoljublja, loš su karakter. Ako lažu iz neznanja, isto su loš karakter jer pričaju o onom o čemu pojma nemaju. 

Nadalje, nema desnog ni lijevog centra. I to je velika obmana. Postoji centar, lijevo i desno s tim da su krajnje lijevo i krajnje desno isto.
Kod nas ništa ne postoji osim silne želje za utrpat se u Sabor.  

Sad cemo vidjeti koliko ce ih tamo uopce dolaziti i sto ce mudrog reći.

Neprihvatljivo mi je  dodatno oporezivanje tvrtki koje ulažu u robote - ovo je borba protiv napretka gospođe Dalije. Što bi joj to bilo? Socijalno? Jerbo, liberalno nije.   😁 
Gospođa Marijana ima slicne izjave o povezivanju socijalnog i liberalnog sto nema veze s pamecu.

HDZ ovo mutikašenje, spletkarenje, koketiranje s nacizmom, SDP ova inertnost, pusti me stat, nezauzimanje za socijalnu pravdu i ucestvovanje u kreiranju nepravde (ovrsni zakon, stecajni zakon, sve su to mutili zajedno sa HDZ) su vec svima opcepoznati.

Kranje desnicare i kranje ljevicare ne zelim niti pogledati, a kamoli razmisljati o likovima kojima su uzori Hitler i Staljin.

I tko mi ostane u razmatranju? Ima li išta zdrave pameti ?Da nije trči laži? Da ne priča zvizdarije i ne misli samo na svoj džep? Bas me zanima hoce li se itko pokazati takav ili takva?

Nema komentara:

Šufit