četvrtak, 16. srpnja 2020.

kafić

Sutra imam odrzati individualne poduke studentici koje se odrzavaju na 2m udaljenosti. Koristim nastavnu plocu. Prostorija ima 15 m2, prozor otvorimo, pogled na cijeli Split, mnogi naravno misle kako bi mi to ukrali 🤮, a gluplji misle da bi tim gnjusnim činom postali i mr.sc., mozes misliti... 🤪
Sad je propisalo i masku. Stavit cemo i nju i nista me nece sprijeciti da ucim ljude ma koliko to bilo nepozeljno u krkanskom okruzenju. Zemlja nije ravna ploča, a Split je uvik šprda ridikule, pa ću i ja sad. Kako? Evo ovako. 
Sutra cu pitat studenticu očemo li poč učit u kafić ili na klupu na rivu, a možemo i na moj balkon. U kafiću nam sigurno ne triba 2m ni maska, tu bismo bili najsigurniji, a sigurna Hrvatska, ona koja prezire znanje i obrazovanje i zatvara škole,  bi velikim aplauzom dočekala da stignemo u birtiju. Ozbiljno razmišljam da odem u birtiju na Domovinskog rata, nasuprot Županije, to mi je minut od ureda, a mogli bi i HDZovci koji rade u Županiji, a zapravo cilo jutro u toj birtiji side štagod naučiti. Lipo ću sist blizu njih da ne moraju trošiti 100 kn na špije koje šalju za poštenin svitom, sve će čut, a i vidit će me dobro jer u kafiću maska ne triba. 
Jesi vidija čovik moj kako sam dobre volje nakon plivanja? 😁🏊‍♀️
Odma sam razradila cili plan kako HDZovcima zagorčavat život. I da ako nećete u samoizolaciju, samo trčite za HDZovcima, oni sigurno neće poč u samoizolaciju, pa nećete ni vi.
Vengo, je li Plenki ubijedija Zokija da je čvrst i stabilan? Danas ga toka poč i kod Uršule, a ona će mu reč digitalizacija prvo, pa tek onda pinezi, brate. 😁😁😁

Nema komentara:

Šufit