nedjelja, 28. prosinca 2014.

*****

nedilja. došli veterinari u kućnu posjetu ljubici. hvala ivici bošnjaku i dariji bošnjak, www.ambulantabosnjak.hr
inače, dolazili su meni ljudi kad god su ikako mogli pomoći, pomagali puno, to ja nikad nećem zaboraviti. zubarica mi je također otvarala ordinaciju vikendom, ok je i ona.
no, da bi grad mora imati dežurnog zubara i veta, mora bi...
zašto grad ne plati noćne i blagdane i eto dva radna mista?! i to pametna radna mista, ljudima i beštijama od koristi... ili pak zašto se ambulante ne podijele, pa svatko dežuran jednom, nikome ne bi bilo previše...
infuzija, sredstvo protiv boli, antibiotik je dobila jučer i danas zaključak da bidna ljube jema upalu pluća. eto na, odi vraže di te traže, biži od moje ljube. držite joj palce da se izvuče.
inače, ja noćas nisam ništa spavala. gledala sam u nju i mislila da sam tako od koristi, da osjeća da je volim, znam najviše od koristi su joj doktor i lijekovi, ali i ljubav je bitna. bija mi je uključen tv. narodna tv. odgledala sve spotove i uočila da ženske više ne pivaju u vešti, nego u mudante i ređipet. i uvale se u postelju, valjaju po njoj u gore navedenim odjevnim predmetima i eto spot. rozga je imala i crne bičve. severina kombinet. ako sam dobro vidila, i martinovićka tako piva. alka vuica sa svojom ekipom u bikinijima. i tako, dođe pomalo jutro, poslin neprospavane noći. bija je i spot o gibe, žeđam, pa mi je to donilo neku utjehu.
zdravlje je najvažnije, mačje i ljudsko. bolesna sam i ja, mater mi je kupila čaj od brusnice. to će najbolje pomoć. ja neću u likara, moram radit, moram ličit mačke.
nećem ni na izbore. na ovima nemam izbor nego ostat doma.

Nema komentara:

Šufit