utorak, 23. prosinca 2014.

****

Jučer sam nosila Cvitu u ambulantu. Ide nam ususret majka sa sinom. Kaže: "Vidi maca!", a onda nastavi: "Nema oko, ne valja ništa..." Ima Cvita oba oka, samo je jedno uslijed teške upale koju je imala kad je nađena sa samo 30 dkg izgubilo funkcionalnost. Ima Cvita i divno krzno, prekrasne crne jastučiće na šapama. Cviti sam spasila život, ali spasila je i ona moj kada sam imala jednu tešku situaciju, a ona samo dva mjeseca. I da više vrijedi odbačen Cvitin brk, nokat i ono što ona pokaka od cijele uzorite gospođe koja dijete od malih nogu odgaja u nehumanosti i netrpeljivosti. Točka. Nema diskusije.


  • Lucija Novakovic pa jesi joj rekla to? svakako si trebala!
  • Nada Magazin nisam. žurilo mi se odvesti mačku vetu, to je bilo važnije. ona ionako neće pod stare dane mijenjati svoj sustav životnih vrijednosti.
  • Lucija Novakovic ma dobro da, u pravu si, ali tako uciti dijete je bas ruzno. i tuzno  neka je cvita dobro, lako za price pokondirene tikve 
    • Tea Jurković Točka! Sirota omladina....što očekivati od njih kad porastu 
    • Nada Magazin ja radim s djecom i mogu reći da su oni još dobri kakvi su roditelji. kad god je nešto vrlo problematično bilo u pitanju, onda se pokazalo da je tu nebrižan roditelj koji ne vrši svoju roditeljsku dužnost. kako ova majka odgaja, to svakako nije fino.
  • Sandra Pezo Ukota Isti je stav i za ljude. A da ona izgubi oko, bi li je familija izbacila iz kuće jer "ne valja" više? ...

Nema komentara:

Šufit