utorak, 31. siječnja 2012.

kontra mesićevih beneficija

e...

evo čitan kako se ex pricidnik mesić uvatija predsjednika josipovića, a sve apropo tega ča je josipović sasvin jasno reka da njemu ne triba ni ured ni povlašteni penžjun kad mu mandat fini.

asti sto ča je mesić goluz na povlastice. ne more jadan zamislit da bi moga brez njih ostat. ko će živit brez ureda, šofera, podeblje bušte, a?! nije mu bidnome lako. kaže da on ne more zastupat našu zemlju ako to sve nima. e pa šjor mesiću vi više ne zastupate našu zemlju jerbo pricinik niste jema dvi godine. bilo vam pravo oli krivo, još ćemo jedan put ponovit da ste bivši pricidnik. bivši. jeste li sad razumili? niste još? BIVŠI. da bivši, a to oče reč finili su mare bali.

mene toka radit još malo manje od 26 godina. iz državnoga proračuna ne dobijan njanci lipu, samo u njega uplaćujen. kroza tih 26 godina se more još pricidnika prominit i svaki od lipih i kripnih bokuna koje more izist sa podebljon bušton more durat ka kornjača tj. nadživit stotu. ja ne želin svima financirat ured, šofera i ostale zvizdarije kroza sve te godine. ši, da, upravo tako. ja to ne želin financirat jerbo to se financira od mojih pinezi.

isto tako ča se konkretno vas šjor mesiću tiče, ko je vama da za prav da našu zemlju zastupate na način da u nju pozivate gadafija i nudite mu azil, a? hrvatska nije vaša prćija.

u doba krize i teškoga vrimena kad mnogi ljudi misle kako će dici poč kupit kruva, bili ste fotani i šticani ča vam hrvatska nije odobrila ex pricidničko luksuzno litovanje. ma zamisli. kako vas nije sram? aktualni predsjednik je iša u kuću svojih roditelja litovat i nije arčija državne pineze za litovanje, a vi ste tili litovat. e pa ja vam, ka porezni obveznik, ne želin plaćat litovanje. ne plaćan ga ni sebi, pa neću dat ni vama.

predsjednik josipović je, kad je doša u split, iša noćit kod soldati ka vrhovni zapovjednik, a nije arčija po otelima.

pustite predsjednika josipovića na miru!  taj čovik mirno i vridno radi, kulturan je i tih i svaka normalna država bi ga poželila za prežidenta. vaše vrime je finilo, a ja ka porezni obveznik oču da vam fine i beneficije. ako baš očete pričat, ispričajte nam odakle vam pinezi za novi, deluks stan? ja eto ne virujen da van je to posudija niki kumpanjo kako ste rekli, ma ke, e... ne virujen jerbo kako ću van išta virovat kad jedan čas govorite da ste antifašista a drugi momenat pivate juru i bobana?!

Nema komentara:

Šufit