utorak, 12. prosinca 2017.

a čija je, a?

ovdje se spominje bivša tajnica koja me dala utamničiti pod optužbom da minjam adrese i ne odazivam se sudu. na istoj adresi živim i radim, policiji je ta adresa prijavljena ima više od 30 godina, a sudu sam se odazvala svaki put kad je do mene došao poziv. bivša tajnica mi je nakon što je pročitala moju osobnu iskaznicu tvrdila da nisam nada magazin kako na njoj piše, da ne znam kako se zovem, tvrdila je da sam magazinović i čak me dala i psihijatrijski vještačiti.
evo ja bih sad pitala vladajuće i opoziciju, a gdje bismo mi mogli pročitati životopis te bivše tajnice koja nam je danas dio institucija? i zašto bih ja takve institucije trebala poštivati, zašto molim lijepo?!

kako se u zatvor ne ide baš svaki dan, ja to nisam i neću zaboraviti, pa ću javnost stalno podsjećati na sutkinju m.b. i njenu sudnicu u dračevcu na kraju hodnika. e sad, čiji je ona kadar, ja ne znam, ali znam što sam sve prošla zbog nje.
Gotovo od svog nastanka Hrvatska se muči s odgovorom na pitanje je li u ovoj zemlji nužno bilo provesti lustraciju kako bi se uklonile ili barem ukazalo na osobe iz javnog…
7DNEVNO.HR

Nema komentara:

Šufit