nedjelja, 5. studenoga 2017.

mažuranićevo šetalište 8 c, split croatia


kad je bija probužan krov, meni je protapanjalo u predsoblje. vodu smo lovili u kajinima. zvala sam tadašnjeg predstavnika i stanoupravu, sad je već pokojni, no za trošak rješenja problema sam dobila 0 kn.
prije ovoga, isto se dogodilo i sa sobom.
kad je za 100 godina hajduka bengalka progorila krov, meni je kako sam ispod ploče protapanjalo u banj. zvala sam predstavnicu i stanopravu, no za trošak rješenja problema sam dobila 0 kn.
kad zgrada nije održavala fumar koji se pritvorija u ruzinu, meni je ponovno protapanjalo u banj koji je prethodno riješen o mom trošku. zvala sam predstavnicu i stanoupravu, no za trošak rješenja problema sam dobila 0 kn.
moja soba ima "krasan" zid koji s vanjske strane ima bužu na fasadi, ali to je nebitno, sve probleme koji se unutra javljaju zbog buže vanka rješavam sama i  od zgrade sam po tom pitanju zasad dobila točno 0 kn. predstavnica i za ovo zna.
di su pare? e pa kupili susidi vodomjere kod brunate... na daljinsko očitanje. nije ih bilo sram to napraviti, a znali su koje ja imam probleme zbog zgrade.
brunata je više od godinu dana, skoro dvije godine, dopustila da im jedna susida ne bude u sustav priključena, a vodilo se da ima vodomjer. samo 3 stana sa ukupno 5 ljudi nemaju vodomjer i više od godinu dana (sad će biti skoro i dvije) na ta tri stana dolaze ekstremni računi koji su stvarno ekstremni i po preko 500 kn misečno na moj stan (dva člana). o svakom sam računu obavijestila predstavnicu stanara dušku mirić. uz povuci potegni našlo se 1 curenje kod jednog susida koji nema vodomjer i neuključenost suside koja je bila na popisu imatelja vodomjera. nakon skoro 2 godine. 2.11.2017. je brunata na račun moje matere refundirala po njihovoj procjeni sredstva za mom stanu pričinjenu štetu od 621,60 kn.
predstavnica tek radi na tome da se riješe vodomjeri za ovo tri stana jer ovako više ne može.zasad tu ništa nije poduzeto.
misto radnje: split, mažuranićevo šetalište 8C
ja ću samo jednu rič reč: SRAMOTA!

Nema komentara:

Šufit