četvrtak, 2. veljače 2017.

je li itko od uhljeba kažnjen za aljkavost?

da netko ozvizdi suca šakom, to bi se je li, vjerojatno tretiralo ka napad na službenu osobu i bile bi poduzete mjere protiv te osobe. kad suci mlate građane i čak predsjednika suda nikome ne pada ni na kraj pameti da pođe vidit šta im je. ono, jesu li uopće stručni, da nisu slučajno ili namjerno prolupali. a kad to naprave žemskinje, ne gleda im se niti je li im menstruacija udrila u tikvu.
za razna zaposlenja treba proč psiho-test. za doč u sabor može ravno iz ustanove. i onda poslin iz toga sabora eto ti ih na sve moguće i nemoguće načine i na ustavni sud.

slično je i za škole. da učenik udari profesora, vjerojatno bi bile sankcije. kažem vjerojatno. jerbo i to je kako za koga.... no kad je profešur u pitanju, nije bitno ni kako je tu doša ni je li profešur ni je li zna i korektno radi ni je li tuče dicu i roditelje.
da krenem opisivat i dalje, isto bi zapravo bilo. ko se jednom uhljebi, doživotno može svašta činit, može bit nesavjesan u službi, lagat, krivotvorit, krast, tuč se, ubijat, sve će mu proč. ne misli njanci da u penziju triba poče kad je za to vrime. sve uhljebu. bez kontrole i ograničenja. zato pukni samozaposlenom 600,00 kn na prolaz neta prema tekućem računu ako sam sebi zakasni s isplatom plaće. pukni ga sa još 1001 kaznom, a ako ne možeš ništa nač, izmisli mu nešto, triba napripravit za sve uhljebe, poluhljebe, cili onaj bataljun svita ča je na budžetu kojem ne pada ni na kraj pameti da otvori obrt ili firmu i da daje u budžet. i da, tako će bit dok se u ovoj zemlji ne počne poštivat rad, znanje i sposobnost.

Nema komentara:

Šufit