četvrtak, 9. veljače 2017.

:)

ni dana staža za državu, meni je država samo odbijenice slala iako sam joj magistarskim radom dala znanstveni doprinos i to o svom trošku. sama platila školarinu za poslijediplomski studij, nije mi nikad refundirano niti kune iako sam imala prosjek ocjena 5,00 i iako je rad ostvario originalan znanstveni doprinos što magistarski rad i nije morao, to je bila obveza za doktorsku disertaciju.
od osnivanja tvrtke neprekidno radim u njoj, a prije vlastite tvrtke sam radila u tuđoj, vrlo kratko i tu sama dala otkaz jer nisam htjela kršiti propise i ne poštivati inženjersku etiku.
dakle, nisam predsjednik republike a ni ini državni, nisam nikad radila za državu, budite sigurni da nikad nećem za nju ni raditi jer me republika hrvatska danas nema čime platiti.
sve napisano u ovoj objavi mogu potkrijepiti dokazima, magistarski rad je u svim knjižnicama, zagreb znanstvena, split na fesbu, diplome na zidu mog ureda, a mirovinsko i zdravstveno zna gdje je tko prijavljen u radnom odnosu. ne honorarčim nigdje.
aha, a šta ćemo, tako je, neka pati koga smeta.
 ja ću još malo dolazit sebi od probavnih smetnjih koje su mi eto došle od svega šta mi se pokušalo raditi u ime republike hrvatske, a onda ćemo nastaviti raditi. luđački, kako mi luđaci iz privatnog sektora znamo. da, baš smo svi ludi koji smo tu i zaposlili smo se u u private firmama jerbo eto može nam po sposobnostima bit, a posebno je ludilo što svaku kn sami zarađujemo i što financiramo cirkus zvan republika hrvatska.

Nema komentara:

Šufit