subota, 26. prosinca 2015.

popis želja




- dovesti tvrtku u hrvatskoj u red bar onakav kakav je u njoj bio prije nego je milanović počeja pravit red u hrvatskoj
- pokrenuti novu tvrtku u inozemstvu, a možda i više njih, nikad više hrvatska
- vidjeti milanovića i mrsića zaposlene u vlastitim tvrtkama u hrvatskoj po zakonima koje su sami smislili (ovo je već zločesto, znam  ;))
wink emotikon
sve nešto oko tvrtki, brate...
ma daj i malo pameti, nje nikad na odmet, a i peć na brikete ne bi loše došla... 
jerbo, ovo sa strujom triba ograničit maksimalno. fala svima šta pitaju, uključili smo se. treću fazu nam ni 45 godina nakon izgradnje stambene zgrade (izvođač radova pokojna melioracija) nisu razveli po stanu, ali radi se nešto po tom pitanju, ono, prigovor, odgovor i tako to... možda nešto bude u narednih 45 godina.

ostatak želja ka i kod svih: zdravlje, jubav, srića, koja kinta itd. platit obaveze, preživit, uredit kužinu, kondut, kupit novi autić i tako to... je, bilo bi dobro i poč na put oko svita, ali svi znamo da nam je hrvatska narasla u svemirskim razmjerima, a najviše je u njoj narasta takujin poštenoga čovika koji radi, pa ništa od toga... brodić ostaje znanstvena fantastika. i ovi od karte je s neta. nikad ne gubiti vezu s realnošću, e... 
wink emotikon
ne želim da susidima krepaju krave iako među njima ima i najboljih ljudi, ali i vrlo loših. doduše , ne znam ima li netko krave. svako im dobro bilo. svima. samo neka zločesti budu daleko od mene.
a milanović i mrsić u vlastitim firmama? zar je to loša želja? stvorili su poduzetničku klimu, uredili zemlju, olakšali poslovanje tako da sad samo lud može ne poželit raditi u vlastitoj firmi, zar ne? 


tongue emotikon

Nema komentara:

Šufit