srijeda, 29. travnja 2020.

*****

Slušala sam ga danas i odlicno je sto smo
1) zivi, nadam se i zdravi
2) sto drzava jos uvijek nije proglasila BANKROT
Pomalo, promjene ce biti nuzne, reforme ce se morati sprovesti sviđalo se to nekima ili ne. Neka izmišljena radna mjesta ce se zatvoriti, potrebna ce se otvoriti. Uvest ce se malo vise reda i transparentnosti u drzavi, ali i u svakoj kuci. Vise ce se učiti, a manje pijančevati i dernečiti. Ljudi će se naučiti kulturnije hodati ulicom. Reciklirati, prenamijeniti, popraviti. Živjeti u skladu s prirodom, a ne protiv nje. Jesti zdravo i umjereno, a ne se prežderavati. Hodati i biciklirati. Putovati sa zeljom da se stvarno nesto nauci ili poslovno, a ne samo da bi se preseravalo na Instagramu. Promjene ce se dogoditi u ljudskom umu, transformacija uma je ono što nas čeka.
Cijenit će se znanje i kvaliteta, a sve lažno, upitne kvalitete će prestati biti traženo.
U tehnološkom smislu stižu i to puno brže nego što mislite digitalizacija i robotizacija. Nemojte poslije reći da ste šokirani i da vam inženjeri nisu rekli, govirili smo vam i da nešto između ostalog i zaraza moze brzinski srušiti turizam, dati mu nokaut, pa nam niste vjerovali..
LIDER.MEDIA
Ministar financija Zdravko Marić u srijedu je najavio da će Vlada sutra izaći s novim makroekonomskim i proračunskim projekcijama, te istaknuo da nove brojke zbog utjecaja epidemije covida-19 &#3...

Nema komentara:

Šufit