ponedjeljak, 13. kolovoza 2018.

pisala sam poteštatu i na županiju

Poštovani gradonačelniče,


osobno Vas poznajem sa predavanja u Meštrovićevom kaštilcu za događaja Meštrovićeva pasija, a pokazivala sam Vam i aplikaciju o Splitu (najdetaljnija mapa Splita) dok je još bila u izradi i dok još niste bili gradonačelnik. Mogli biste mi pomoći i Vi i gospodin župan, no do župana se nažalost izgleda ne može ni doći, ali ako biste mi Vi mogli pomoći da razgovaram ili sa Vama ili s njim ili s obojicom, bila bih zahvalna. Šaljem Vam i tekst e-maila koji sam nažalost jutros morala poslati na Županiju te link na aplikaciju. Hvala.

Nada Magazin
----------------------------------------------------------------------


 Poštovani,

Pokušala sam jutros dogovoriti razgovor kod župana Blaženka Bobana.

Tajnica se izdirala na mene te me iako sam rekla da sam Magazin prekrstila u Magazinović u knjizi upisa. Sve što mi je omogućila je broj telefona koji je i na internetu i rekla mi je da ne zovem prije ponedjeljka, te da bi onda ona vidjela ima li ikakve šanse da uopće bude jednom primljena.

Radi se o tajnici Vujević. Blago poduzetnicima u St županiji. Preneražena sam i tužna, a rok oko problema koji imam (koji je stvorila Republika Hrvatska) me pritišće.

Može li mi netko pomoći i dogovoriti termin za razgovor kod gospodina župana? Radi se o problemima u poduzetništvu nastalima kršenjem ljudskih prava samozaposlenih ljudi koji se uz samo malo dobre vol
je mogu riješiti (bar u mom slučaju) uz pomoć Županije, a da se time pomogne i najpotrebitijima, djeci iz najsiromašnijih obitelji (imam pripremljene prijedloge). Hvala!

Razočarana samozaposlena poduzetnica
Nada Magazin 

Nema komentara:

Šufit