srijeda, 4. travnja 2018.

Di piše da se s nekim MORAŠ družiti?


Svako malo priča o popu pedofilu ili silovatelju. 
Sa tim muškima obučenima u vešte nikad nisam imala problema što pak ne znači da neki od njih stvarno nisu pedofili, a neki pak silovatelji.
E sad, kako to? Lipo, nisam im blizu, pa mi ni ne mogu doći blizu. Mičem se od svih popova, švora, hodža, gurua itd. Nemam s njima posla, pa me ni ne diraju. Isto tako zaobilazim i mafiju, zločeste suside, sve političare, sindikaliste, uhljebe i ine hebivjetre. Di piše da se s nekim MORAŠ družiti?
Sad će neki početi spominjati dragog Boga... 
Bog ne bi trebao imati strasnu vezu s vragom, zar ne? A kriminal (pedofilija i silovanje se u to ubrajaju) je vragu iz borše uteka. I iz džepa neučinkovitim institucijama kojima zauzvrat u džep ulazi dukat, usluge, davanja u naturi i slično....
I tako, dok se ja cili život klonim klera, dođe kod mene švora, rekla je da hoće učiti. Potom je promijenila stav, pa mi je rekla da joj riješim zadatke koje će prepisati.
- A što će dragi Bog reći na ovo, on Vas sad čuje i vidi, znate?! 😇
- Tko se boji Boga još? - odgovori mi ona i više je nisam vidjela.
Kako sam ateist, dragi Bog mi neće ništa oprostiti, pa joj nisam riješila zadatke za veliku uvalu. Pročulo se da tako imam neke principe, pa me razne mutikaše fala Bogu zaobilaze. A nasilnika ću udarit nogom, hoću Boga mi... Nego šta... A vi biste ga pomazili? Je, kako da ne, e...

Nema komentara:

Šufit