ponedjeljak, 12. kolovoza 2013.

za sve kulturne narode EU i ostatka svita, na znanje i ravnanje

e... da se razumimo, ja san za furešte jerbo furešti nose pineze, a bolje je da pinezi jema, vengo da svit bude gladan.

jesan za furešte, ali nisan za nered.

a furešti su ovih dan učinili svašta nešto, pa i ovo:

1) šetaju u mudantine po rivi, pjaci i cilom gradu. virovali oli ne to vidin svaki dan, muške i ženske

to nije plaža i bilo bi pristojno stavit kakvu maju na se. da ja šetan po parizu oli rimu tako, vjerojatno bi me žandari, policijoti, karabinjeri ili kako se sve već zovu globili za narušavanje javnog reda.

2) spavaju na plažama, od plaža su učinili 'otel vedro nebo

bilo bi pristojno uplatit smještaj. ne triba se poč u pet zvizdica, ali ko voli noćit u prirodi, kampova u nas koliko očeš i ne razumin spavanje po plažama. i narafski, sve pijano, drogirano, golo i boso. da ja pođen spavat kraj temze oli siene i činin barufe na ti način, odma bi me slikalo za foje i stavilo naslov rvatica divljakuša, a virujen da bi i kesu tribalo odrišit na ime remećenje javnog reda.

3) vezuju brodove na rivi koja nije marina i gole gujice skaču po njima i to sve mukte, narafski

riva nije marina i ovo je bezobrazluk, ali sitite su kad su se sidrili nasrid porta misecima brez kune nadoknade. u split su tako stali 6 miseci, a ni veza ni komunalija nisu platili. 

i sad lipi moji, recite vi meni je li ovo normalno,a ?! ja mislin da nije, ali mene niko ništa ne pita. da me pita, naplatila bi im ulaznicu za dioklecijanovu palaču kad arivaju (stignu) u splitu priko neke takse. ši, jerbo mene na ajfelov toranj niko nije pustija mukte.  

Nema komentara:

Šufit