petak, 17. siječnja 2020.

još jedan certifikat ušao u moj CV

Machine Learning

by Stanford Online

Certifikat je stečen 17.01.2020.

Stekla sam još jedan certifikat i to iz onoga šta je danas u inženjerstvu top tema, strojno učenje.
Sad se malo hvalim na internetu. Dodala sam ga i na moju stranicu , evo ovdje gdje mi je CV oli životopis , na Linkedln na moj info, a bit će dodan na još par mista di su moji podaci na internetu.


-----------------------------------

Je li me straj? Paaa ako netko pošteno radi i ima pošten životopis, nema zime, normalno da mu je životopis na internetu. Muljatorima životopis nije na internetu. Da se mene pita, bila bi zakonska obveza da svakome tko radi za javni sektor ili državni sektor detaljan životopis bude na internetu. Onda bi se tu manje tiskali oni ča su studirali deset godina ili oni ča opće nisu študiranja vidili, a zaposlili su se na misto VSS.  U privatnom sektoru je narafski tako nešto gotovo pa nemoguće, firma koja zaposli lažnjaka da predaje ili da radi na projektima s njegovim radom može da prostite obrisat dupe i brzo propada, tako da normalni ljudi u privatnom sektoru sigurno ne zapošljavaju ptice varalice.

Oče li mi ko ukrest certifikat? Može probat, ali onda može očekivat i FBI na vratima. I Interpol.

Coursera radi na način da certifikate izdaje s elektroničkim pečatom (jedinstvena kombinacija brojeva) tako da ovi šta vole sami crtat pečate (po splisku timbre) kod Amerikanca nemaju šanse.
Zato je takvima u Hrvatskoj super, ona ih zaposli s nacrtanim pečatima i još im dili povišice. No, zato Hrvatska i je jad i nevolja, a Amerika je vodeća zemlja svita.

Kad Hrvatska riješi problem lažnjaka, bit će država. 



Nema komentara:

Šufit