četvrtak, 10. svibnja 2018.

manijaka na mašure



Ovo tvrdi Policija. To tvrde da se ne bi širila panika. No, Split se u zadnjih 30 godin puno prominija. Nima tu više ni simpatičnosti ni šesnog mediteranskog grada. 

Mislin da je Split pun manijaka.


Svaki put kad ideš na ulicu glava ti je u torbi, a ako moraš ući u pojedine institucije, ustanove, banke i sl. pogotovo.
Nekidan sam u ZABI doslovce ovako morala reč:
- Došla sam platiti ratu kredita, a ako me netko napadne, zvat ću Policiju.

Potom mi je zaštitar obeća da će mi svjedočiti na sudu na koji ću ih dati ako me još jednom ovrše za rate unaprid. Mene ili jamca. Da, bit će mi svjedok da sam ušla u poslovnicu i ratu platila.
U Stanoupravu čiji me je djelatnik napao u mojoj vlastitoj kući sam danas ušla uz u sebi ponavljajuću mantru: Nado, u istoj zgradi je policija, ako netko skoči na tebe samo viči UPOMOĆ, valjda će netko iz Policije čuti. Nado, u istoj zgradi je policija, ako netko skoči na tebe samo viči UPOMOĆ, valjda će netko iz Policije čuti. Nado, u istoj zgradi je policija, ako netko skoči na tebe samo viči UPOMOĆ, valjda će netko iz Policije čuti.
U Poreznu upravu, Banovinu, a pogotovo na Sud (onaj u bivšoj vojarni gdje je predsjednica bivša tipkačica koja je vrijednim radom postala predsjednica suda) gdje sam također doživjela fizički napad na mene ulazin uz mjere povećeg opreza. Na FINU isto. Samo što ne angažiran  zaštitare za ulaz na ta mista.
Nadalje, svaku noć gore tonobili oli auta po Splitu, a svaki ili svaki drugi dan svjedočimo informacijama u foje oli u novinama i po portalima koje kažu da je netko nekoga pokuša ubiti ili čak ubio.
Svako malo bude i da je netko napadnut na Marjanu.
E pa što je to sve skupa nego manijaci?

žunta: u crikvu fala Bogu ne gren jer sam fala Bogu ateist. No da gren, ne bi mi bilo svejedno jer se i tu svašta događa. Seksualnih manijaka i tu koliko oćeš. Nažalost.

Nema komentara:

Šufit