četvrtak, 12. travnja 2012.

evo kako ljiljana vučetić i grad split KRADU

klik za veće


e... stiglo mi je rješenje za porez na tvrtku za 2012. 2000,00 kn. to ću platit jerbo sve državi uvik platin. potpisala san primitak od pošćjera. znan da me grad split tu krade jerbo ovo je najveći mogući iznos, a moje poduzeće je malo i bez velike zarade te mi za moje pineze kerum nudi grad pun škovaca i šporkice, neočišćen od sniga, pun oglasa za rad na crno i sl., ali od takvog lika bez odgoja i obrazovanja nije bolje ni za očekivat bilo. još malo pa će izbori, izaći ću na njih i moj mu glas sigurno neću dati. nešto drugo je interesantno. 

za 2011. mi prite ovrhom. neka ljljana vučetić. navodno u ime duga. od 2000,00 kn. međutim, meni za tu godinu niko nije ništa posla niti san iti jednom pošćjeru išta potpisala. kako ću platiti ako mi niko nije posla rješenje?! na osnovi čega? i sad ljljana vučetić šalje opomenu pred ovrhu i cifru za koju rješenje nije ni poslala uvećava za 202,03 kn. kaže to je kamata. i neće da se javi na telefon cili njezin odjel cilo jutro. ni ona. poč ću je vižitat ako je uopće bude na radnom mistu, a sad je evo na internetu, pa neka se vidi kako ta ljiljana vučetić i grad split KRADU. jerbo šta je ovo zaračunavanje od 202, 03 kn vengo zadnja lupeština. meni je ovo ispod nivoa pljačke banke s bičvom na glavi.baš me zanima kako ta šjora vučetić izgleda. nadan se da ću je sutra imat čast upoznat. i da mi je znat di je ovakve skule finila....


klik za veće
------
poza ne znan koliko zivkanja mi se javila nika šjora milinović i nije mi apropo ovoga imala šta reč. računovođa mi kaže neka mi najprvo dadu rješenje za 2011. jer bi svaka uplata brez njega bila protuzakonita.

--------------------
 evo i nastavka:
 http://www.xvii-online.org/2012/04/vizita-banovini.html

Nema komentara:

Šufit