nedjelja, 11. listopada 2020.

što se radi na suđenju?

Čitam sve, nalazim slučaj, ali ne mogu naći pile. Ovu sam sutkinju vidila na tv u slučaju gdje je pila bila dokaz, pa su u sudnicu stigle puste pile, gledalo se kad je koja kupljena, vrtile su se i okrićale mađioničarskom brzinom, pa ti više skuži koja je prava. Ona je IPAK te pile tražila i htjela vidjeti. To se naime radi na suđenju, izvode se dokazi, pozivaju svjedoci.

Mislim da sam jedina osoba kojoj je sud zabranio sva pitanja, sve svjedoke, čak i je policiji koju sam zvala za svjedoka zabranjeno da svjedoči, zabranjene su i sve dokazne radnje i vještačenja. Tako je sudila gospođa koja je od tipkačice vrijednim radom dogurala po predsjednice suda u Splitu i za koju Pravni fakultet u Splitu nema pokazati diplomski rad (kako kažu oni su to bacali). Još uvijek se na Ustavnom sudu borim za svoje pravo na pošteno suđenje. Tijekom tog procesa me se ponižavalo na sve načine, tuklo, zatvaralo, pokušalo proglasiti ludom, a sve po privatnoj tužbi gospođe koju sam prijavila policiji, a policija po izvidima predala kaznenu prijavu DORHU još 2007. no oni do danas nisu napravili ništa.
Odvjetnik Nobilo sad priča o OBRAZOVANIM sutkinjama. E pa lipi moji, kako sudac može biti neobrazovan? Ili optužnica. Recite mi kako optužnica može ići u proces bez dokaza? Ispada da nas svatko može optužiti za svašta i da nas na sudu može dočekati i sudac bez škole jer eto postoje obrazovane sutkinje, a možda ima i neobrazovanih i da nam se može suditi gore nego u diktaturama.
Osobno sam u Hrvatskoj doživjela prestrašno iskustvo, a godinama se borim da istjeram istinu na čistac i to za svu vašu djecu dragi Hrvati jer svoje nemam. Za neupućene, radi se o zapošljavanju u školi s neurednim dokumentima.

Nema komentara:

Šufit