subota, 22. kolovoza 2020.

udarništvo

U zadnja tri tjedna sam odradila 22+24+22=68 školskih sati poduka za studente. U uredu i u virtualnoj učionici. Sad je na redu zasluženo kupanje koje jedva čekam. Nema ti veće patnje nego gledat more s prozora, a ne moći ići na njega. A da nije epidemioloških mjera, moglo bi se. Svaki sat se pisano mora pripremati za nastavnu ploču ili virtualnu ploču i to odnosi puno vremena. Zadaci za studenete na FESBu su veliki, nije to samo jedna formula i gotovo.

Znate li ikoga u regionu tko je uspio odraditi toliko sati za studente u toliko vremena? I da ništa ne bude površno, nego sve temeljito, detaljno i kvalitetno. Uz epidemiološke mjere (znači ne mogu ih sjesti kraj sebe i objašnjavati im kao u dobra stara vremena) 😃
Imam raditi još jedan termin u ponedjeljak, svi mi pišu u srijedu, držite im palce, a ja ću laganini malo kupanja, malo obavljanja svog zaostalog posla koji se nije stiga napraviti u ova tri tjedna.
Eto tako da znate reći dici kad budu upisivali fakultet, velika je laž da inženjeri ne rade ništa, da se samo malo igraju na računalu i da im stiže velika plaća. Radi se puno, nema puno para, a posao se ne dobija odmah. To je istina.

Nema komentara:

Šufit