nedjelja, 31. svibnja 2020.

komedija vam je gotova, finito

Mozes ti sjor ministre skracivati sto god hoces, ali ako mi neces dati daljnje potpore ja moram raditi i to dosta jer moram nesto izist, platit letriku i ostale rezije, platit kredit, platit obaveze drzavi i za mene od sutra vise ne postoje nikakve nebuloze ni izbornog stozera ni od ni od koga izabrane vlade koja je tehnicka ni od raspustenog sabora. Ako ste se vi svi skupa pozdravili s pamecu, ja nisam. Napravili ste gospodarstvu ogromnu stetu umisto da ste uveli reda na granici, mirili fibru onima koji ulaze i svitu rekli najvaznije DISTANCA i ko se cuti lose pravac testiranje i bolnica.
Virus je preko nereda na granici usa u Hrvatsku.
I onih pripametnih likara koji su isli skijat (od male place) iako su znali da je epidemija.
E da, tesko je bilo i malo bolje paziti na najslabije u domovima za starije. To je bilo strasno tesko paziti. A sad vam radi sve, jos malo i bit ce i stadioni puni, samo vam skole i fakulteti ne rade. Ispunili ste sve krkanske snove. E da oce neki novinar iscackati kakvi ste đaci bili... Komedija je gotova. Finito

INDEX.HR
MINISTAR rada Josip Aladrović u Dnevniku Nove TV rekao je da će oko između 80.000 i 100.000 radnika u srpnju moći koristit sredstva propisana mjerama pomoći za očuvanje radnih mjesta, a potvrdio je i da vlada ide u skraćivanje radnog tjedna.

Nema komentara:

Šufit