nedjelja, 26. svibnja 2019.

letrika se uči na FESB ili na FERu a ne na ulici)

Gledam slike s vinčanja mlaje male od ex premijera. Neću komentirati pir, vinčanicu i sl, neka to rade modni mačak i ostali modni stručnjaci. Ugledala sam među tim slikama i ovog čovika. Znate li tko je to? Sad će upućeni reč brat Ive Sanadera, svećenik i tako.
A ne, ja ga gledam ka glavnog kadrovnjaka u HEPa, on je taj koji se založija za bravara na misto: Voditelj revitalizacije HE Zakučac i bravar je proša jer eto, kako su rekli, dobar je čovik.
Kako sam završila elektrotehniku smjer elektroenergetiku i fala Bogu 15 godina radim za sebe, mene tako nešto užasno zabrinjava. HE Zakučac napaja Dalmaciju, bilo je tu svega, pa i poplave.
Ne želim Hrvatsku u kojoj pop koji o letrici pojma nema kadrovira HEP (evo neka me tuži, pa ću ja onda na sudu reč da se letrika se uči na FESB ili na FERu a ne na ulici). Kad nema letrike tek se onda sitite koliko je važna, pa sam zato danas izašla na izbore i glasala za stručnost. Stručnost u svim resorima. Želim da se iz pravosuđa, školstva, zdravstva, policije, državne uprave, državnih tvrtki, muzeja, galerija, svega što je javno i državno maknu šarlatani, nestručnjaci, lažnjaci. Baš takvi su uništili Hrvatsku!

Nema komentara:

Šufit