srijeda, 4. prosinca 2013.

nedilja, ponediljak, utorak

nedilja navečer. zvoni mi mobitel. ko je sad? mater jedne male zabrinuta, moli i kumi da joj uzmen čer na poduke. eto, falila je bidna, poslala malu kod nekog tipa šta drži repeticije na crno, ništa joj objasnija nije, pare pokupija, mala plače, a kontrolni je, i ona plače, plače sve jače, pa može li doč odma sad tj. u nedilju navečer duboko u noć, crnu mrklu noć. 

gospođo, a ko vas je sla kod kojekakvih likova? radin desetu godinu i nigdi se nisan sakrila. šta ćemo sad? u ponediljak ujutro već imam rezervirano sve, a želim vam pomoć, nema mi druge nego da je ubacim najranije.

mater zahvalna, mala dođe pazi sad ovo u 7 i po ujutro, sutradan nađen još malo vrimena za nju i sad već sve zna, smije se, nima suza, nadam se da će kontrolni bit ok.

daklem, dragi roditelji, kada dogovarate repeticije na crno baš svatko vam može lagati da je inženjer, dite vam može biti i napadnuto, a i šta se novaca tiče, bit će troška i prikoviše. i onda ja poslin moram bit i inžinjer i tješitelj i čudotvorac i dizat se u 5 uri ujutro.

oli nije jednostavnije misliti di se ide? idete li na crno kod zubara, likara, veterinara?

Nema komentara:

Šufit