utorak, 13. rujna 2011.

počela je skula...



e... jučer je dici počela skula. nisu svi te sriće da jemaju poštene profešure. u splitu, drugom gradu po veličini, dicu letriku "uči" peršona čiji "dokumenti" jemaju timbar (pečat) ča je na sliku gori i to od 2004. oli već 7 (ričima: sedan) godin. policija (i to odjel za organizirani kriminal) je 2007. tu gospoju prijavila na državno odvjetništvo zaradi kaznenog djela krivotvorenja isprava. međutim, ona još radi jerbo je policija samo more privest ako se ne odazove u pržun, a to će vjerojatno i bit kad jedan dan njen slučaj dođe na red. rvacko pravosuđe sad jema toliko važnoga posla apropo svih mogućih krupnih riba, čujen da će uvest i noćnu smjenu. tako oni bidni još uvik nimaju vrimena to riješit, a policija ne može nikome otkazat ugovor o radu. a dica? ma koga briga za dicu, svitu moj, a? oli dica išta predstavljaju? ovu gospoju zovu čepuša zaradi tega ča joj timbar pari crtan čepon o' pive.

a koji je "puno pošteni čovik" tega stvora zaposlija? e... to van je u zrinsko-frankopansku ulicu. onu ča od staroga placa vodi put poljuda. e tu. vjerojatno ste čuli o temu direturu, on je, naime, već godinama svako malo u foje (novine) a i na tv. zašto? zato jerbo je u podrum skule stavija boks vriću i po njoj mlati a daje i dici da mlate. pričalo se da su na toj vrići slike profešura koje on naročito mrzi. to su van oni ča im je u facu reka da im ni saučešće ne bi izrazija da im neko umre. jeste li se sitili, a? niste još? e... bija je on i u foje (novine) i zaradi tega ča mu se dica kolju nožima o' isprid skule, a to je jedina skula koja ne ide na ekskurziju, zabranjeno im je i to zaradi šporkarija koje je činija taj šjor diretur. jema tega još na mašure, ali pomalo, ne moremo baš odma otkrit sve, a šta ćete onda čitat u danima ča slide, a? neću van odma sad reč njegovo ime, ako ste ga poznali, dobro ste ga poznali, a ako niste probajte se sitit.

gren van reč neka druga imena. ona ča su obnašala vlast kad se čepuša zaposlia. di su, kud su?

1) stipe mesić - ex pricidnik lipe naše. otiša je u penžjun iako mu to ka ča vidite svaki dan i nije baš bilo pravo. ča trenutno čini? svin raspoloživim snagama se zalaže za prava šjor gadafija.
2) ivo sanader - ex premijer lipe naše. on je u pržunu, a trenutno misli kako će uza se dovest i jadranku kosor jerbo bože moj brez nje ne more normalno funkcionirat. ona mu je bila desna ruka.
3) dragan primorac - ex ministar o' skula. odavno nije viđen. nadan se da je svoj mir naša pokušavajući dokazat da smo laponci. također se nadan da nikoga nije namlatija.
4) ante radovčić & marijan kajmak - bili su nekad zaduženi za nadzor u prosvjeti, poslin afere sa 600 falših svjedodžbi sakrili su se u neku bužu za pantagane. sad je u ministarstvo za nadzor nadležna nika ženska koja isto mlati u boks vriću, a kako to po meni ni najmanje ženstvano nije, a ja ne virujen ni najmanje neženstvenin ženskama (isto ka ča ne virujen ni ženskastin muškima), ne virujen da će ta boksačica išta napravit. eto to mi govori moj špurijus, jeman prav na njega.
5) lidija vukasović - ona je bila i onda a i sad je u splitu za nadzor skula, ali ni toj ženi ništa ne virujen. zašto? vidila san jednu grezuju brez odgoja i kulture. pitan se ima li ikakve skule? normalan model ponašanja joj je da priti ljudima i govori im prostote. a čija je ona žena, a? e... zanimljivo je, pa ću van i to reč. od gorana vukasovića, onega ča ga proučava interpol, državno odvjetništvo i još svašta nešto zaradi međunarodnog kriminala pranja pinezi, 10 000 milijuna dolori u škveru. spli'skom naravno. afera brodosplit. sad ste se sitili, znan.
6) d.m. - ex tajnica te skule. ka ča čitate ex. u penžjunu. meni je uvik parila tupava, nadan se da će se familija pobrinit za nju. ono, da bidna ne završi u kakvon jarku oli pod tonobil.


kad ću van reč kako se zove čepuša? a diretur? čepuša jema inicijale kk, a diretur mt. zasad toliko, čitajte i dalje www.xvii-online.org , gren radit, danas me čekaju študenti.

Nema komentara:

Šufit