utorak, 12. travnja 2011.

znanost


festival znanosti u splitu


zavod za elektroenergetiku, fesb, split - klik za veće

zašto baš zavod za elektroenergetiku? zato ča san na njemu diplomirala, nije da se falin, ali odličnin kod prof. dr. sc. ivana sarajčeva, prosjek ocjena na dodiplomskom 4,13. a mislili ste da nima ženskica u najjaču struju na svitu, a? e ritko, ali jema. a znate li koja je prva ženskica ča je magistrirala na zavodu za elektroenergetiku u splitu, a? ne znate? ja. eto sad znate, pa neka pati koga smeta, magistrirala san 08.05.2003. i sad višje niko ne more to ostvarit tj. bit prva žemskica ča je magistrirala na zavodu za elektroenergetiku u splitu, e... prosjek ocjena na poslijediplomskom znanstvenom studiju 5,00, magistrirala kod prof. dr.sc. slavka vujevića i magistarskim radom ostvarila znanstveni doprinos. koga zanima više more čitat ovod, u hrvatsku znanstvenu bibliografiju i na moju stranicu.
ne radin u znanosti, a poza sedan godina privatnoga sektora moren reč samo jedno: u privatnom sektoru se triba radit ka konj, ali niko na ovemu svitu višje nema para kojima bi me platija, eto toliko je meni dobro u privatnom sektoru. kažeš triba se radit ka konj, a dobro je?! - pitat će sad neki... e upravo tako, ko zna svoj posal i oče radit, najbolje će mu bit u privatnom sektoru. barenko u lipoj našoj di se u znanosti a i školstvu uglavnom ne zapošljava prema kriteriju izvrsnosti. u privatnom sektoru sam to izrealizirala tj. kad sam bila u prilici gledala sam angažirat najbolje ljude. nadalje, kreativnost i sposobnost tu itekako mogu doč do izražaja. sami donosite odluke i snosite odgovornost. itd. prednosti je čitav niz.
iako nisan zaposlena u sustavu znanosti, znanost me zanima, znanost je nešto bitno i važno, znanost pokreće svit naprid i istinski znanstvenici će uvik bit moji idoli. povirila san malo da vidin šta se vrti, okriće i privrće na rivi, a dobrih predavnja imate ovih dana na sve teme. povirite program na www.festivalznanosti.hr

Nema komentara:

Šufit