utorak, 20. srpnja 2010.

neš smršavit ne, ne da konzum, e...

e... nikidan je bilo otvaranje velike konzumove butige na sirobuji. moj tekst su narafski pročitali i ljudi ča rade u konzuma i onda mi je jučer zazvonija mobitel.
lipo su me obavijestili da su im se moj tekst i slike puno svidili i da su me odlučili nagradit poklon - paketom.
super, oduševljena san, ko ne bi volija dobit poklon paket, a?
danas san tribala po njega doč, a dok san došla, postala san tutokompleto kurjoža. ma šta ću dobit, šta li su to spakovali za me, šta me čeka?
e... znan, sad ste i vi kurjoži, e...


sidnen ja u tonobil i idemo, ovi put put stinica jerbo san se tu dogovorila predignit paket, a u paketu je bilo puno lipih stvari koje se smi pokazat, e... evo ih gori na sliku, e...


i tako neš smršavit ne, ne da konzum, e... jerbo ako neš poza kupnje digitalne balance u konzuma kupovat goluzarije u konzuma a i drugdi , konzum će ti ih darovat.
narafski bog ipak dade priliku za smršavit onomu ča oče smršavit, pa san od puste sriće ča san dobila lipi poklon paket uspila zaboravit osobnu uz koju mi stoji vozačka i prometna u konzuma.
narafski da čin san zaparkirala tonobil jopet zove konzum i kaže ma dokumenti, čekamo vas, dođite.
e, sad me tokalo jopet na stinice, ali pješke jerbo ko je vidija svjesno vozit brez vozačke, a? kakve san sriće, odma bi me fermali policijoti (a nisu otkad vozin) i oli bi mi virovali ča se meni sve dogodilo oko paketa, uzbuđenja, sriće i tako to.
zato lipo na noge, pa ča se izgubilo od kili sad se goluzarijama jopet namiruje.
ekola, finito, gren ča, jemate pozdrav! ovo je bilo super iznenađenje. fala lipa konzumu na nagradi, ali i na poštenju apropo mojih dokumenata.

Nema komentara:

Šufit