ponedjeljak, 19. srpnja 2010.

digitalna balanca

e... judsko srce nikad zadovoljno nije. uvik nešto išče, uvik bi nešto prominilo.

digitalnu san balancu tako dugo gledala i mirila po butigama o' teknike, ali i drugin velikin butigama. baš san je tila jemat, a uvik je pizala prikovišje vengo ča san ja tila za to iz takujina izbrojit, ali i jopet bi ja uvik rekla ma bit će to jedan dan negdi cinije, pa ću ja to i ipak vazest.
da se razumimo, jeman ja i analognu balancu, mirila mi je kile sasvin dobro.
narafski, sad kad jeman digitalnu, opče nisan sritna ka ča bit tribala bit jerbo san je konačno vazela. zapravo sad tek vidin koliko san bila sritna peršona dok san jemala samo analognu.
a ča je reč, a?
digitalna balanca je sam vrag sakriven u tekniku, e...
virujte mi svitu moj to je gore o' onega fejsbuka i ostalih stvari na netu na koje se čovik navuče, e...
ja na balancu stanen svako jutro i znan koliko kili jeman za ti dan. tako cili život. ujutro je najbolje. prije doručka i poza konduta. uvik na isto misto.
e ma sad mi ova nova uza kile miri i deke, a deki se kroza dan i noć minjaju.
gospe moja, sad san toliko kurjoža ča je s tin dekima i tako onda stani ujutro, stani pozapodne, stani prije vengo gren leč i narafski tija ne tija stalno misliš jesi li dobija oli izgubija dek dva.
satrat će me, sad više ne smin ni mislit, a kamoli se mašit na sve one lipe i šesne bokune koje volin, na sve goluzarije ča život znače.
izist nešto smiš samo kad si gladan (da ne krepaš o' gladi narafski), deki se odma vide.
more bit da bi konzum bolje na meni zaradija da nije puka skonto na te digitalne balance. ovako ću vazest samo osnovne životne namirnice, nima višje čikolati, napolitanki, pašti, a pogotovo ne krokanti. u kirigina i cukarina ću isto sve slabije poč (u svaguše ne gren nikako, bože sačuvaj), a mislin da će bez kojega moga šolda ostat i oni popaj na zvončacu jerbo pizeta in je odlična, teško joj je odolit, ali ovo čudo od balance te s onin vražjin dekima gleda krivo, ka da ti priti, ka da će se dogodit velika katastrofa, ka da ćeš doč toliki da će se o' tebe zemlja profundat, ka da ćeš ako uđeš u more izazvat takvu plimu koja će potopit svit i tako ne, nima više goluzarija, e...
barenko dok se ne naviknen na te deke i uveden i jopet samo vaganje ujutro, e...

Nema komentara:

Šufit