subota, 24. veljače 2024.

*****

Noćas se dogodilo ubojstvo tu doli na kantunu na početku naše ulice. Kvart je pun droge, prodaju je nažalost i navodno ugledni ljudi, ima tu svega, a sva ova informacija koja se plasira u novinama je malo čudna, zar ne? 

Ubojica ide kući po nož, a ubijeni ga čeka. Hm? Šta čeka, da ga ubije? I šta svi skupa u tu uru rade vani po zimi i kiši?

Ubojici je pak dodijeljen advokat koji je već treba biti penzioner, ali to nije jer ima "važnog posla" čitaj: zastupa gospođu koja mene tužaka i naravno traži para, ali u mutnom lovi, pa će sebe uloviti. 
Baš nekidan je u tom spisu u kojem se razotkrilo svašta bilo zadnje ročište i sad se čeka odluka suda. O tome ćemo pisati kad se odluka donese, eventualne žalbe podnesu  i presuda postane pravomoćna.

Taj advokat se u utorak na ročištu ponašao nečuveno. Nekad je radio u Miliciji, pa sam mu rekla da je to Sud, a ne Sup.

Svjedočenje jednog svjedoka u tom spisu koji je svjedočio da me bez problema našao na mom radnom mjestu u vrijeme dok  je Marina Boko za mnom izdala tjeralicu po privatnoj tužbi i po njoj sam završila u zatvoru (2017.) može pospremiti Marinu Boko na više mjesta (zatvor, ustanova, penzija), pa taj svjedok nikome nije odgovarao osim meni. 

Inače, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je na osnovi Zakona o kaznenom postupku zatražilo od Općinskog suda u Splitu spis u kojem je Marina Boko sprovodila svoja nedjela prema meni i sad se to rješava. Kako je u pitanju sudac ministar pravosuđa zna o svemu. A kazneno sam je prijavila ja da ne pohapsi po privatnim tužbama pola Splita! 
Nekidan je imala smrtni slučaj, no dok se kaznena prijava ne riješi, ona radi, pa mogu reći pazite se. 

Ne šetajte noću, vidite da ima svakakvih likova, od onoga što je napadao nekidan ljude, do ovoga sad. Budite oprezni i danju. 

A najviše budite oprezni spram sudaca koji nezakonito hapse. 

O slučaju ubojstva pomno pratim sve jer je svaki ovaj novinski natpis priča koja baš i ne drži vodu. Što se tu zapravo dogodilo?
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/poznato-tko-je-nanio-smrtonosnu-ranu-mladom-nogometasu-u-splitu-ima-debeli-dosje/2541551.aspx

Nema komentara:

Šufit