ponedjeljak, 14. kolovoza 2023.

školstvo, škole i okolina škole

Ovo je gospođa Guć ravnateljica OŠ Manuš. 
U dvorištu Osnovne škole Manuš,
na ulaznim vratima dvorišta škole su redovito kukasti križevi. I nekidan sam nadležnima to prijavljivala i to dvaput dok se očistilo. Po noći je dernek u školskom dvorištu čiji učesnici ne daju spavati cijelom kvartu. U šumici kraj škole nedozvoljene supstance. U glavama učenika poveće neznanje, mogu reći da budu među gorim srednjoškolcima, učim djecu, pa znam. Gospođa Guć nije ništa čudno, ona je samo jedna u nizu političkih ravnatelja škola. Ravnatelji škola su postavljeni politički, još u doba Ive Sanadera. Ne mijenjaju se! I predsjednik države podliježe izborima svakih 5 godina, ali ravnatelji ne. Tako je isti ravnatelj 20 ili 30 godina, uopće mu nije bitna stručna sprema ni kako radi, samo je važno da je politički. To je prestrašno jer kad znaju da ne mogu biti smijenjeni rade svašta, od primanja mita za zaposlenje do zapošljavanja osoba s krivotvorenim dokumentima, od naplaćivanja ocjena i onda vršenja pritiska na one rijetke nastavnike koji još ozbiljno rade do mobinga nad zbornicom, od pedofilije i dilanja do baš svakog zla. Budite sigurni da se ni u jednoj hrvatskoj školi ni oko nje baš ništa ne događa bez znanja političkih ravnatelja. 

Ljudi nisu htjeli da im djeca idu u školu koja ima nacrtan kukasti križ, da im dijete uči lažni profesor, da im dijete završi kao ološ i sl., pa su otišli iz Hrvatske.

Itekako je važno tko radi u školi i tko je ravnatelj, a kako rekoh Hrvatska je to prepustila stihiji, političkom kurvarluku, nestručnosti, nesposobnosti, zlu.

Roditelji, babe, dide, znate li gdje su djeca po noći? Znate li što sve nisu naučili, a morali su jer je neophodno za život? Znate li kako je postavljen ravnatelj škole? Znate li tko im predaje? Itd

Izbori će brzo, ovakvu situaciju je narod nažalost izabrao, a kaže se da se isti istom raduje. 

No, možete nešto i promijeniti. Sami birate.

Nema komentara:

Šufit