četvrtak, 11. veljače 2021.

opet sramota na splitskom sudu, ne možete nikoga ovako tući!

Godinama prolazim pakao pod dirigentskom palicom Marine Boko, bivse tipkacice koja je vrijednim radom dogurala do predsjednice Opcinskog suda u Splitu, a za koju Pravni fakultet u Splitu kaze da nema pokazati diplomski rad. Kako su mi napismeno odgovorili bacili su ga!

Mlatilo me se na tom istom mjestu gdje i ovog momka iz videa, hapsilo po njenoj tjeralici koju nisu vidjeli svi policijski sluzbenici, utamničilo u pržunu (zatvor, a ne pritvor!), prošla sam i lisice na rukama, psihijatrijsko vjestacenje, a sve iz razloga sto sam prijavila kriminal!
Gospođa koju sam prijavila policiji zbog neurednih dokumenata s kojima se zaposlila u drzavnoj skoli jos uvijek radi u toj skoli iako ju je policija kazneno prijavila DORHu jos 2007. nakon sto je sprovela izvide. Imam to napismeno od tadasnjeg nacelnika splitske policije Merćepa, danas zaposlenika Ravnateljstva policije.
DORH nije rijesio nista, a gospođa mene privatno tuzi i po njenim privatnim tuzbama se meni događa sve gore nabrojeno.
Boko mi kao sudac zabranjuje sva pitanja, sve svjedoke, sve dokazne radnje, zabranjuje svjedocenje policije, mlatilo me se od pravosudne policije na istim tim izlaznim vratima, izdala je tjeralicu za mnom pod fintom da me se ne moze naci, a na adresi na kojoj sam prijavljena od 1986. zivim i radim, po tjeralici sam uhapsena nasred ulice, Sasa Lalic, odvjetnik imenovan od drzave odbio doci, dosla odvjetnica Zvjezdana Barić (beskrajno joj hvala) i spasila mi živu glavu. Sasu Lalica je Hrvatska odvjetnicka komora proglasila časnim, pa vjerujem da mogu istaknuti ime časnog čovjeka.
Ja sam na sud došla svaki put kad je poziv do mene došao, a Boko je poštu slala u Zadar iako je vidjela moju vazeću osobnu kartu i znala da živim i radim u Splitu.
Izvrtala mi je prezime u Magazinović, a da sam magistar znanosti ni do današnjeg dana nije unijela u spis!
U školi o kojoj je riječ mi je nažalost radila majka i bila je toliko maltretirana od strane direktora da je otišla dvije godine ranije u mirovinu, samoinicijativno.
Spis je na Ustavnom sudu. Čekam svoje pravo na pošteno suđenje. U zatvoru sam bila 11.04 i 12.04.2017. Tako mi se Republika Hrvatska zahvalila sto sam joj dala znanstveni doprinos, tisuce i tisuce kn u proračun, što sam naučila mnoštvo ljudi, što je moja tvrtka odradila posla i posla za državu (više ne radim za državu, samo građani i privatne tvrtke) itd.
Marina Boko je i mojoj odvjetnici pričinila "veselje". I da, Marina Boko je predsjednica suda (to je postala s najmanjim brojem bodova!) u kojem se događaju ovakvi sramotni događaji!
Na sud idem s majkom 23.02. i osobno 8.03. Kako imam u planu sačuvati živu glavu javljat ću redovito što se događa. Ako mi se bilo što dogodi neka policija pita Ivana Merćepa iz Ravnateljstva policije i Borisa Sikiricu iz PN Uskoka što i koga sve su kazneno prijavili 2007.
I da, radi se o školi u kojoj mi je nažalost radila majka, Ministarstvo znanosti i obrazovanja ima sve informacije, a kroz sve ove godine ne rješava ništa već cijeli državni aparat dopušta da me se maltretira po nečijim privatnim tužbama u kojima mi se naravno traže ogromne svote!
Ne želim Hrvatsku u kojoj se ovo događa, želim zemlju poštenja, rada i znanja.


Zašto mislim da je dobro što je ovaj momak koji je na sudu pretučen vikao? Neka ga se čulo, da nije vikao, u Hrvatskoj bi vjerojatno završio mrtav, bačen na neku ledinu i tu bi svakoj priči bio kraj. Ovako je pretučen, ali je bar živ! Ako vas napadnu, vičite.

Nema komentara:

Šufit