utorak, 22. prosinca 2020.

*****

Kako se osjećate kad znate da svaki susid moze nazvati policijote i reč da je kod vas novogodisnji tulum koji je kontra epidemioloških mjera, a policija može rumbat i reč da im se učinilo da kod vas nešto šuška?! Buči?! Zvuči?!

 Ono, uža familija i maška ili sam čovik i maška, tiho si i mirno, nakon šta si cilu godinu radija ka konj pod epidemiološkim mjerama, pokušavaš odmorit noge, pogledat film ili se jednostavno naspavati i po dojavi eto policije... 

Policija mora ici na svaku dojavu i bas svatko svakome moze smjestiti prijavu da je kod njega tulum... Dakle, ako bi se tako nesto dogodilo, a vjerujte mi u ovoj nasoj demokratskoj drzavi mi se dogodilo i puno gorih stvari, ja cu zvati odvjetnicu. I cinit cu je da tuzi pravu ili laznu policiju ( o da, pazite se dobro, kapac su vam i ti stič na vrata) za narušavanje mog prava na odmor i malo mira nakon teške i naporne godine te neosnovanu provalu i upad u privatno vlasnistvo. 

Šta se tiče neke velike spize i punog frižidera, neće bit ni toga, pa kod mene nikome, a poglavito institucijama nije mudro dolaziti i riskirat tužbu bez potribe. Nemam tulum, ne gren ni na tuđi, a delicije je mi je odavno požderala Republika Hrvatska kroz sve harače koje mi otima za uhljebe.

Kako ste svi u opasnosti i ovo će zapravo bit vrime za upadanje u tuđe stanove, pljačku, otimanje ljudi, lupeštinu, proglašavanje svita ludim itd, 192 vam broj od prave policije, a odvjetnica koja stiže kad čovika nasrid ulice zgrabe i odvedu u pržun je www.odvjetnica-baric.hr . Točno sam to doživila u demokratskoj Hrvatskoj i stigla je za desetak minuti. 

Dakle, nju zovite ako vam policijoti rumbaju, a budite tiho i mirno u nadi da ipak neće to učinit.

Čuvajte se lipi moji, njanci jednu rič nisan bezveze napisala, nije vrime za glasnu pismu, razuman uzmak je bolja polovica hrabrosti, a na izborima možemo (ako to uopće želimo) pokazati snagu i želju za promjenama. 

I da, zvrcnite svojtu koja živi sama, provjerite jesu li živi i jesu li dobro.

Nema komentara:

Šufit