subota, 23. veljače 2019.

glasat ću za HDZ


Odlično!
Za HDZa pogotovo Plenkovića su doprinosi samozaposlenima poskupili 3 puta, a 2 godine smo maltretirani samoblokadama koje su nas koštale 600 kn po plaći. 12 000 kn sam potrošila samo da mi plaća prođe od računa tvrtke do mog osobnog tekućeg računa. I to zato jer sam sama sebi zakasnila s isplatom plaće, uglavnom su to bila kašnjenja po par dana.Da nisam platila taj harač, slijedila bi mi zatvorska kazna, a sve u mom interesu.... Tako je HDZ svojski štitio moje ljudsko pravo na rad i pravo na samozaposlenje. Plenković naime nikako ne želi shvatiti da svi ne želimo biti uhljebi i njemu kimati glavom.
Nečija glava i pamet vrijedi malo više, pa može i zaraditi njom i svojm radom. Pati Plenkoviću, ali HDZ nema tih para kojima bi mene platio.
Ajmo ča dalje, za Plenkovića se ljude hapsilo nasred ulice i vodilo u zatvor pod optužbom da mijenjaju adrese i ne javljaju se sudu. Konkretno to se meni dogodilo, živim na istoj adresi od 1986., a na toj adresi i radim te me dnevno vide mnogi ljudi. Na Sud sam pak došla svaki put kad je poziv do mene došao tj kad ga Sud nije slao u Zadar na nepostojeću adresu iako zna da živim u Splitu i to od 1986. na istoj adresi. S tim hapšenjem me maltretirala bivša tipkačica koja je vrijednim radom gle čuda baš za HDZa postala ni manje ni više nego predsjednica suda. Tako HDZ potiče izvrsnost, ljudi s izvrsnim životopisima idu u Irsku, a ovi s veselim CVom na funkcije. Bravo za HDZ, ljubi vas majka.
HDZ je nacionalizirao privatnu kompaniju i to baš za Plenkovića, a predsjednica države koja je gle čuda baš iz HDZa se slikaje s ljubiteljima kukastog križa... I naravno, da ga nema , trebalo bi ga izmislit je osim što troše naše nofce, odlično pričaju i viceve bez kojih bismo bili na pola ludi. Bravo za HDZ, nakon svega šta ste mi priredili, trčim vam dati glas.


Index.hr
1 h
Index Vijesti Svi HDZ-ovci su mu pljeskali.

INDEX.HR
PREMIJER i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je danas u Ogulinu kako ni jedna politička stranka u povijesti Hrvatske nije učinila više od HDZ-a za hrvatsku samostalnost i slobodu.

Nema komentara:

Šufit