nedjelja, 30. prosinca 2012.

gospe moja

 
e... sidnen ja u tonobil i kontan nedilja je, sad ću ja laganini brez nervoze najprvo do zvončaca, a onda ću malo povirit do city centra one. je, ši. na spinutu kod samog merjana lik minja traku u samom raskrižju, o' isprid semafora, i ulazi iz krajnje desne u tunel. tot nailazi na čistača koji je sasvin regularno uključija rotaciona svitla i to zaradi tega šta je spor. e ma liku su žuri, velika mu je priša. pritiče čistača priko pune i to duple crte i to u tunelu. fala bogu da nikoga nije bilo iz suprotnog smjera.
odperja je. i bolje. ma kad misliš da je kraj, nije. budalama i manijacima nema kraja. došla san do izlaza iz tunela i skroz san desno jerbo mi je tako odma uvaćena pozicija za galeriju meštrović. sad je novi manijak na djelu.
manijak koji traku minja jušto tri puta da bi se na kraju polukružno okrića na samom raskrižju koje vodi na galeriju meštrović.
na zvončacu san uvatila arije i došla sebi od idiota. skupila force. i tribalo mi je force. jerbo, kad je jedan crni 'verari počeja pokazivat moć ulicama grada splita i tutnjat ka lud ka da mu je ovo kalifornija, a ne rvacka, tribalo je jemat dobre živce.
narafski da puno volin i sve one ča misle da je cila garaža o' citiya samo njihova, pa ih nije briga je li neko drugi hoda oli vozi. barenko me je misto pri povratku dočekalo isprid kuće, a i to je nešto. sritna šta san živa, puno vas pozdravljan! i narafski, ako ločeš i šmrčeš, ne vozi. jerbo, nekima se još živi.

Nema komentara:

Šufit