utorak, 21. veljače 2012.

Split - Maškare -2012 (klik za veće)

Jubav je na selu - a ovo mora bit da se cilo selo Grab ukazalo u Splitu danas pozapodne. Evo jedva su mi u litrat stali.
Reprezentacija uvježbana na snigu i ledu.

Krnje za kojega je stvarno tribalo puno hrabrosti.

Rogonja uvik zadnji sazna da nosi velike rogove. Aj, valjda ovi rogonja nije, možda su mu samo rogi naresli jerbo ne vidin da ih je nekome peta.

Lipotice paunice, jedna je Luce, to san zapamtila...

Osin rogova moredu narest i uši i još svašta nešto, a morete vidit i cicu-macu.

Fameja Snjegović. Fali V. član, čer, pridružila se poslin. Kako se triba uzdat u nećake kad jema sniga, onda su tu i mali nećaci.
Je li ovo crvena opasnost, a?
A crna? Me ke, e...
Ako vam se crno crvena kombinacija čini predrastična, evo jedna crno - bila. Crni fond i nevista u bilom. Narafski da san za slikanje s neviston izabrala babu brkatu, te su najpoželjnije u lipoj našoj. Oli nisu? Šta ružnija i veća muškobanja, nekako mi se pari da je muškima draža. Do idućih maškara će valjda bit pametniji haha.
Ako ih neka budala ne oženi, narafski.

Sijamski blizanci? E to, a niste valjda mislili da je štagod drugo. Ma ke, e... Pa to bi bija incest, e... Oli nam nije dosta bigamije o tega šjora, a?

Kojega? Ma oli ga niste poznali?

Ovo je užgalo Krnju. Poslin onemižerjaste šetence koja je stvarno bila mižerjastija o' Krnje samoga. Ono, ka da je to sročila koalicija HDZ i ona stranka o' Keruma. Kako se ono zove, a? Seljačinarska? ma ne, Građanska, e....

A znate li šta zapravo ta kratica HDZ oče reč, a? Hajdemo Državu Zajebavat (1. nagrada, grupna)

Da vidimo ko je još zahebava po Splitu na pokladni utorak. Evo ovu dvojicu nije pozna ni kumpanjo iz razreda.Nije mi stvarno kjaro kako, ja bi kumpanje iz razreda poznala i da se u medvide obuku.

Sunce i Misec.
Je li ovo pašta-šuta, a?
Štikla (to van je tak, e). O' Seve, narafski. 1. misto - pojedinačna.

Potirajmo zle sile. Neka se čuje daleko.

E bravo, ovo san ja doma, prije vengo san se uputila u grad.  Vidila san Luku Bebića (pravoga pravcatoga) popodne Marmontovoj. Došla ja isprid njega, pitan ga: Barba Luka je li mi dobra maska, a? Priznaje on je da je. Onda san mu rekla da san je prijavila na natječaj za nagradu i kažen mu: Je li miritan nagradu? Oču li je dobit ako bude pošteno? Ako bude pošteno, bit će nagrada i to po nekoliko osnova - odgovori pucajući o' smija. Je li bilo nagrade? A ne, nije, ali je smija bilo na mašure.... :D :D :D A ovo šta san ovako zahebavala jednoga pravoga pravcatoga velikoga HDZovca, vridi višje od nagrada :D


Splićani su bili jako zainteresirani da dobiju štagod iz kufera crnog fonda, onega sa velikin noson i znakićima dolor-euro po čunki, ali nima. Njente. Sve se odavno razdililo i to pošteno razdililo.
Splićani su bili zainteresirani i za šetnju Marmontovom i Rivom, a znali su dobro da je tamo klizavo i opasno. E ko im je kriv ka su tamo išli naletili su na ove dvi maškare. Inače, ova zadnja slija nije moja, nju san sasvin pristojno otela sa fejs profila jednega cinjenoga spli'skog likara koji je jema pune ruke posla kad su se nikidan ne Splićani, vengo niki drugi ljudi po ledu lomili, pa ih je dotralno njemu na Firule. A k'liko ih je na kraju bilo, a? Ne mre, državna tajna, ima da odbiješ drugar. Finito. Do idućih maškara.

Narafski, zahebanciju ću temeljito provodit svaki dan. Ne odričen se ničega. Neću valjda plakat i kukat ča je crni fond probužan :D :D :D

maškare 2012, split maškare 2012, maškare u splitu 2012, krnjeval split, karneval split, maškare split, splitski karneval, splitske maškare

Nema komentara:

Šufit