srijeda, 16. ožujka 2022.

*****

Na Dokutv je jučer bio odličan dokumentarac o organizaciji francuske vojne kontrole leta, njihovoj suradnji s civilnom kontrolom leta, borbenim avionima i helikopterima, presretavanjima, borbenim djelovanjima, akcijama spašavanja, suradnji s policijom i mornaricom, vojnim bazama, kontroli svemira, satelita, svemirskog otpada, sunčevog zračenja, svakako vrijedi pogledati, vidite ima li reprize. I da, učiti od Francuza, to su najbolji i najorganiziraniji vojni piloti na svijetu.
Što se tiče dronova, tvrdili su da ih rješavaju borbenim avionima i helikopterima naoružanim snajperima, na njima angažiraju najbolje francuske strijelce komandose. Također protuzračnom obranom.
Paris ima 2 civilna aerodroma, a francusko nebo dnevno preleti 15 000 aviona. Treba to kontrolirati. Kad su prije par godina ruski vojni avioni uočeni kraj Norveške, ne čekaju Francuzi rusku milost, odmah idu u djelovanje, Francuzi su svoje avione digli u zrak još dok su Rusi bili kraj Irske.
-- -- --
Dron nam je (vrlo vjerojatno) došao namjerno, s porukom. No, pravljenje pretjeranog cirkusa nas uvlači u rat.
Rat je u Hrvatskoj potreban samo mafiji.

Stoga mirno, staloženo. Učite, ovo neučenje i konstantno praznikovanje koje su organizirali HDZ&SDP je puno ubojitije za jedan narod od drona. To je najsigurniji put za istrijebiti jedan  narod, ostaviti ga u neznanju.

Nema komentara:

Šufit