utorak, 27. studenoga 2018.

biži mala iz Splita, spašavaj živu glavu!


Što planiraš na Zapadu?
- Želim studirati računovodstvo, nastaviti fakultet, dobiti diplomu. Završila sam dvije godine u Iranu.
Mi samo želimo živjeti na sigurnom. Ne u strahu. Ne možemo ostati gledati ratove, ubojstva, padanje granata. Ne možemo."
I kad je stigla do Beograda, a stigla iz gore navedenih razloga, UN je šalje u Pirot (na bugarskoj granici i od Splita daleko nekih 2000 km). 2000 km se bez dokumenata prelaze godinama, no kad isto rade oni koji baš iz BIH stižu u Hrvatsku i koji baš ne žele učiti nego baš žele mafijašiti, njima Hrvatska nikad ni jedan dokument neće zatražiti, a dat će im i visoke funkcije.
Hrvatska, zapitaj se zašto ova mlada žena koja se želi baviti računarstvom kod nas nije htjela ostati niti minutu? Zašto nitko osim BIH mafijaša kod nas ne želi živjeti? Zašto i naši ljudi svakodnevno odlaze i više se nikad neće vratiti? Odgovor na pitanje gdje je dom ulazi u domenu filozofsko-socijalnog razmatranja, a mnogi će vam reći da je dom tamo gdje je dobro. Bježi ženo od Hrvatske, tu je trenutno veliko zlo, i sa svim UREDNIM dokumentima , bez da si išta skrivio i bez da išta od Hrvatske tražiš već joj samo daješ možeš biti uhapšen po nalogu bivše tipkačice, žene koja mrzi znanje i obrazovanje, računala i internet pogotovo, one koji misle i govore istinu iz dna duše. Kako se to u Splitu događa, bježi iz Splita što te noge nose... Spašavaj živu glavu. Doslovno!

SLOBODNADALMACIJA.HR
Usred Splita razgovarali smo s ilegalnom migranticom afganistansko-iranskog porijekla. Spavala je tu tri-četiri dana, ali zaista ne trebate

Nema komentara:

Šufit