četvrtak, 11. studenoga 2010.

a di je najveća mižerija, a?

e...
rvati uvik, ali baš uvik kukaju mižeriju, a jemaju za puno luksuza. recimo za poč kod kurbetina oli arčit po kladionicama i kockarnicama, za lokanje, za kokain, za najskuplje patike koje se moredu nač po butigama, gucci, pradu, za terence, audije, bmwjce i ostale tice jurilice, litovanje, skijanje, masaže, manikure, pedikure, frizure, svakodnevne kave po štekatima itd. im nikad neće pofalit.
narafski da kad je tako da će teškom mukom odrišit kesu za učenje oli za kupit koji libar. za nešto tako sramotno i kako na ingleški moderno reču out ka ča je učenje/znanje oli libre će dat tek onda kad ih prisili teška nevoja. recimo kad im priti otkaz zaradi neznanja (ako uopće išta legalno i rade), kad im priti gubitak godine u skuli (ako uopće u ikakvu skulu i idu) oli kad im se dogodi da nađu para koji im zapravo i ne pasa, pa ih ta bolja/jača polovica natira da štagod uče jerbo ne želi da ih sramoti di god dođu.
mislin da rvati jemaju prav. mižerija stvarno vlada, ši, a najveća je u ćiverici... licemjernoj, malograđanskoj, neradničkoj. onoj ča se u 21. viku diči (ka recimo poteštat grada splita kerum; al' nije jedini) da ne čita libre, onoj ča je nije sramota bit ispod nivoa šimije.

Nema komentara:

Šufit