ponedjeljak, 20. rujna 2010.

fešta od nereda, šporkice i škovaca

e... ovako van je to kad na more gren na noge...
bog mi je da joči da gledan i evo ča san vidila.



e... najprvo godinama nisan mogla proč priko vlastitoga grada jerbo je željko kerum okupira ovi dil rive žicon, cijevima, građevinskin kontejnerima i sl. ka da mu je to privatna prćija o' onega ćaće iz ogorja. onda je maka te rekvizite, 'otel marjan još finija nije, a riva je ruvinana, oštećena i kako izgleda morete vidit na gornjin litratima. ovo je slikano danas oko dvi ure pozapodne. narafski, za vrime okupacije ita je i kamione zemlje i šute u more, oli mu je ko šta moga, a?

http://www.xvii-online.org/2010/09/bidni-moj-splite-ca-su-o-tebe-ucinili.html - narafski da su škovace di su bile i nikidan, oli se ovi grad čisti, a? inače, za neupućene ovo je par metri od ureda željka keruma, e, onega ča je nažalost spliski poteštat (gradonačelnik). na linku je slika o' nikidan, ova gori je friška, o' danas. iste škovace tot danima....

škovace su i dva metra dalje, na zvončacu. friška slika od danas.

evo ih i vizavi galerije meštrović. split je u škovacama do nosa.
inače, ljudi iz cilog svita dolaze vidit meštrovića, a prosječni hrvat, bolje rečeno rvatina nima pojma ko je taj. i ova je slika učinjena danas.

ovo je željku kerumu ispod ponistre, na metar od meštrovićevog kašteleta, ispod kerumove kuće na mejama, one di u bigamiji živi sa gospođom fani horvat. to je klasičan primjer bigamije jerbo se od gospođe ankice kerum razveja nije, a sa gospođem fani i živi i jema dite, pa mu je ona nevjenčana žena koja jema skoro pa ista prava ka i vjenčana. bigamija je u mnogim zemljama, a koliko znan i u našoj, protuzakonita, al' koga briga, a?

a šta ste mislili, da će na kašune bit čisto, a? ma ke, e, i tot je kotac....
poslin san išla plivat da ne mislin višje na tega šempjuna ča mi je puka najveći mogući porez na tvrtku, a grad nikad šporkiji nije bija!
ovo je prestrašno, još malo, pa će kuga i kolera izbit od šporkice.

Nema komentara:

Šufit